Sedmična ljubavna astro analiza do 14.08 - Ovnovi ne ignorišite partnere, Blizanci zabrinuti

Donosimo vam detaljnu sedmična ljubavna astro analiza od 8. do 14. avgusta


Ovan: tokom ove nedelje vaš ljubavni život neće biti baš najstabilniji. I vaše i partnerove želje i očekivanja mogli bi da budu nerealni. Trudite se da budete mirni tokom konverzacije. Ne ignorišite partnerove pozive ili prijedloge. 

Niste sami na svijetu i nije moguće da apsolutno sami krojite svoju budućnost. Tokom ove nedelje bićete naročito skloni ishitrenim i burnim reagovanjima koji bi mogli dovesti do sukoba. Slobodni pripadnici ovog znaka, tokom ove nedelje ćete prisustvovati nekom događaju gdje ćete imati priliku da razgovarate sa raznim zanimljivim ljudima. 



Za vas su naročito interesantni ribe, rakovi i škorpije. Bik: tokom ove nedelje saznaćete za mnogo komentara koji su protiv vas i vaše veze. Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi da pronađu partnera, ali u pitanju je osoba iz drugog grada. 

Pored te jedne sudbonosne osobe, moguće je da se pojavi još stranaca koji će biti jako prijatni i koji će vas obasipati lijepim riječima i komplimentima. Budite oprezni i ne vjerujte svima. Mnogi od njih će da budu šarmantni, ali gotovo svi su neiskreni.



Zauzeti bikovi će imati aktivan ljubavni život, samo budite tolerantni sa partnerom. Moguće je da saznate za neku vjeridbu ili vjenčanje. Blizanac: tokom ove nedelje moguće je da vam se pojave osjećanja prema nekom od vaših saradnika ili kolega na radnom mjestu. 

Žene željno iščekuju neki događaj koji će imati veze sa njihovim ljubavnim životom. Slobodni ljudi željeće da što više vremena provedu sa mladim ljudima koji vole i žele da se zabavljaju. Drage dame, moguća je zabirnutost u vezi sa vašim muškarca. 

Rak: nedelja koja je pred vama donosi jedan dinamičan razvoj vaše ljubavne ili intimne veze. Postoje velike šanse da odete sa partnerom na romantično putovanje. Moguće je da poželite da svoju ljubav isprobate i van granica vašeg mjesta u kom živite. 

Na tim putovanjima ćete, zajedno sa partnerom, da upoznate nove zanimljive ljude. Muškarce očekuju razna druženja kako u porodici, tako i izvan nje. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi da uživaju u pozitivnom razvoju veze. 

Ovo je sjajn trenutak da vašu vezu podignete na viši nivo. Lav: zauzeti muškarci, pripadnici ovog horoskopskog znaka, trebali bi da poslušaju svoje partnerke. Tokom ove nedelje dobiće vrlo vrijedan savjet i saznaće važne informacije od svoje partnerke. 

Možda vaš ljubavni partner bude imao neki problem. Ukoliko se to desi, potrudite se da mu pokažete pažnju i ljubav i budite uz njega šta god da mu zatreba. Slobodni lavovi će uživati u komunikaciji sa rakovima, ribama i škorpijama. 

Djevica: iako će u vašem životu tokom naredne nedelje sve da bude sjajno, poželjećete povremeno da se izolujete od svih, pa čak i od vašeg partnera. Slušajte savjete drugih i trudite se da održavate dobru komunikaciju. Na žene, pripadnice ovog horoskopskog znaka, emocije bi mogle da utiču vrlo jako. 

To može da postane problem. Možda ćete biti sumnjičavi u partnera, ali nema potrebe za tim. Vaši odnosi će biti sasvim u redu, ali svaki događaj koji ne očekujete i na koji niste spremni mogao bi da vas uzruja. 

Vaga: ukoliko ste slobodni, pred vama su zanimljivi događaji vezani za ljubav. Partner kojeg ćete pronaći će biti iz vašeg mjesta. Možda nećete biti u stanju da se u potpunosti posvetite partneru zbog mnošta svojih obaveza koje imate. 

Vaša komunikacija bi mogla da bude otežana jer ćete biti razdražljivi i nestrpljivi sa partnerom. Za muškarce koji su u braku je ovo vrlo povoljna nedelja. Škorpija: moguća je napetost i teška komunikacija. Neki od vas su spremni za promjene u životu.

Ukoliko imate dijete, očekuju vas odlične vijesti vezane za njega. Tokom ove nedelje biće vam nephodna ljuabav i toplina pa ćete stalno tražiti prisustvo partnera. Žene bi mogle da imaju probleme u kući. Strijelac: muškarci koji su oženjeni mogli bi da imaju teška iskustva sa svojom partnerkom.

Moguće je da je u pitanju obećanje koje vam je dala supruga, ali ga nije ispunila. To bi vas moglo zaista rastužiti. Ostali pripadnici ovog horoskopskog znaka dobiće poklone od svoje voljene osobe. Slobodni strijelčevi, ovo je jako povoljan period ukoliko želite da pronađete novu ljubav. 

Jarac: mogli biste da doživite jako emotivno iskustvo sa djevojkom ili momkom koji se druži sa vašim prijateljima. Već poznajete tu osobu iz škole ili iz zajedničkog društva. Iz tog odnosa mogla bi se izroditi velika sreča. 

Nemojte biti previše osjetljivi i budite racionalni što je više moguće. Razgovarajte otvoreno. Budite tolerantni prema svima. Vodolija: bračni parovi će u naredom periodu da uživaju u svojim odnosima koji će biti jako složni i puni ljubavi. 

Ako ste slobodni težićete tome da pronađete novog partnera. Nekima od vas će biti potrebna samo kratka i neobavezna avantura koju će potražiti putem interneta. Takođe, slobodne vodolije bi mogle da na nekom događaju upznaju vagu, vodoliju ili blizanca. 

Ribe: Mogli biste da putujete i da se dobro zabavite na izletima. Imaćete razloga za veliku radost jer pred nekim ribama su vjeridba, pa čak i vjenčanje. To su vijesti koje bi vas mogle obradovati u skorijoj budućnosti. slobodne ribe očekuju zanimljiva i prijatna druženja i susret

Pokreće Blogger.