Možete glumiti dobrog čovjeka ali karma vidi namjere: Kako zakon univerzuma bira miljenike

Čovjek često zna svoje želje da klasifikuje kroz količinu, omjer ili brojeve. Pa tako zna da kaže želim toliku svotu novca, toliki broj auta, ovu količinu sredstava. 


Međutim, to je greška u startu. Svemir vam na ovaj način ne ispunjava manifistaciju niti ovakve vaše želje. Vjerovatno ste čuli ili ste nekada i sami rekli "Želim stan i auto od milion evra", "Hoću platu od nekoliko hiljada evra" itd. 

Trebalo bi da znate da se vašim iskrenim željama ne daje nikakvo obilježje. I zašto je teško na ovaj način ostvariti vaše želje: Jednostavno je, Svemir je nešto što je ogromno i moćno. Čovjek je nasprem njega sitan i treba da bude mali sanjar.



Jedna stvar je važna, a to je: Svemir prepoznajte našu energiju, misli, emocije, stanja, namjere. On se ne razumije u brojke i mjerne jedinice koje vi želite postići u okviru vaših želja. I vaše želje vidi na drugačiji način. Kada tako zamislite vašu želju, Svemiru ne biva jasno smisao vaše želje. 

Da bi nešto postigli i manifestovali važno je da budete učinkoviti i prije svega zahvalni. Takođe, pokušate nešto novo, učite i vaše iskustvo pokušate da usmjerite na ispravan način itd. Isto tako, bez vas ni vaše želje nisu ostvarive. 



Auto, putovanja, riješenje u vezi stambenog pitanja, posao itd. ne može se desiti čarolijom. Potrebno je da vaše misli, energija i trud budu u skladu. Tada će i Svemir djelovati. Kada prepozna da svakodnevno fukncionišete, zračite, radite na ostvarenju vaših želja, a pritom ste zahvalni na onome što imate. 

Poenta je, da kada razmišljate u brojkama i količinama sami sebi uskraćujete ostvarivanje želja. Ne trebate biti pohlepni, i sve označavati konkretno. Sami sebi blokirate put ka ostvarivanju onoga što želite. Zamislite kada bi zaista dobili vašu želju u obliku kojem očekujete, vaša zahvalnost bi vjerovatno bila površna. 

Prava zahvalnost i sreća je neopisiva, spremni ste da skačete od sreće, i osjetite posebnu emociju. Međutim, samo uz vašu iskrenu zahvalnost, trud, usklađenost misli i djela, ovakvu energiju ćete osjestiti i Svemir će biti na vašoj strani.

Pokreće Blogger.