Ljubavna astro analiza za Septembar - Kakve promjene očekuju Vage, Škorpije i Striječevi

Detaljna ljubavna astro analiza za vage, škorpije i strijelčeve je tu. Kakve promjene vas očekuju na polju ljubavi i šta možete da očekujete od univerzuma saznajte u nastavku članka. 


Vaga: drage vage, tokom mjeseca septembra mogući su izazovi u ljubavi. Dozvolili ste mnogim ljudima da se miješaju u vašu ljubav sa partnerom i sada ste stvorili probleme između vas dvoje. Vrijeme je da počnete da popravljate stvari. 

Tokom septembra zvijezde vam kažu da je vrijeme da postavite granice oko svog ličnog i ljubavnog života. Ne mora svako da se miješa u vašu vezu sa partnerom, držite ljude podalje. Muškarci vage, ukoliko želite partnerku moraćete da uložite mnogo napora da biste osvojili srce žene koju želite. 



Morate da imate konkretne poteze, ljubav neće doći sama. Pripadnici ovog znaka koji su u vezi na daljinu imaće uspješne odnose sa partnerom. Pratiće vas dobra i česta komunikacija. Iako ste daleko, bićete tu jedno za drugo u svakom trenutku i cijenićete vašu ljubav. 

Škorpija: septembar je vrijeme kada treba da prihvatite i cijenite svu ljubav koju vam partner pruža. Tokom ovog mjeseca zvijezde će biti na vašoj strani i odnosi sa partnerom će biti odlični. Nećete imati problema u komunikaciji, pa zato neće dolaziti do svađa. 



Naučili ste da slušate jedno drugo i da otvoreno izražavate svoje želje i emocije. Pripadnici ovog znaka koji su u vezama na daljinu će možda imati malih problema u komunikaciji. Veze na daljinu nisu jednostavne i treba biti oprezan u komunikaciji. 

Neke od ovih veza mogle bi doći do raskida zbog problema u komunikaciji. Samci škorpije tokom mjeseca septembra neće imati mnogo sreće u ljubavi. Trenutno vam zvijezde nisu naklonjene u pronalasku partnera. 

Sačekajte još neko vrijeme, to je trenutno najbolje za vas. Strijelac: tokom septembra, dragi strijelčevi, trebali biste biti vjerni svom partneru. Mnogo zanimljivih i privlačnih ljudi biće oko vas, možda će vas neki i privući fizički ili emotivno, ali najvažnije je da u tim trenucima razmišljate o svom partneru i njegovim osjećanjima. 

Nemojte da povrijedite osobu kojoj je stalo do vas. Budite jaka ličnost i ne prepuštajte se trenutnoj zaljubljenosti. Većina pripadnika ovog horoskopskog znaka se osjeća kao da je njihov intimni život sa partnerom potpuno pod kontrolom. 

Tokom septembra moguće je da ćete biti avanturistički raspoloženi kada su intimni odnosi sa partnerom u pitanju. Željećete da isprobate nove stvari. Razvedeni pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli se, tokom mjeseca septembra, sjetiti svojih bivših ljubavi. 

Ukoliko te osobe nisu bile prave za vas, nemojte da budete u njihovoj blizini. budite objektivni i ne dopustite da bilo ko povrijedi vaše srce. Provodite vrijeme samo sa ljudima koji su dobri za vas, uživajte u životu i na mjestima na kojima vam je prijatno.

Pokreće Blogger.