Žena umije voljeti kao niko - Ali i izdati: Psiholog ističe 5 stvari koje joj ne bi trebali oprostiti

Muškarci znaju da budu dosta opušteniji i tolerantniji. Međutim, sve treba da ima svoje granice i da se zna šta je u jednom odnosu u redu, a šta ne. 


Muškarci često na ženska prigovaranja i bubice, i ne odgovaraju. Ponekad se samo nasmješe i ne žele raspravu oko stinice. Međutim, jedan muški psiholog iznosi stav, preko kojih 5 stvari u vezi muškarac ne bi trebao da pređe, ako želi da zadrži dostojanstvo. 

1. Ponižavanje riječima: Pogrešno je opravdavati histerično žensko ponašanje, sa različitim izgovorima. "Ma ona se samo iznervirala" ili " To je do hormona, ne misli tako". Znajte da je tanka granica između stpljenja i naivnosti. 



Ružne riječi i u žaru svađe ne treba da tolerišete. Ako je žena spremna da vam uputi jako neugodne riječi, razmislite o nivou poštovanja koje ima prema vama. Prvo morate poštovati vi sami sebe, kako bi vas i ona poštovala.  2. Dominacija pred drugim ljudima: Navike zapovijedanja takođe treba da presječete u startu.

Vremenom može da vam samo bude neugodno kada se nalazite u društvu, a žena vam naređuje. Ona se pita sve i određuje vam kako ćete se ponašati. Spremna je da vam glumi roditelja i to bez trunke ustručavanja ako se nalazite u zajedničkom društvu ili pred drugim ljudima. 



3. Sebičnost: Nema ništa loše u tome da dama voli ugađati sebi. To je donekele i razumljivo. Ali, ako pri tome ni u jednom trenutku ne misli na vas i vaše potrebe, tada se već radi o sebičnosti. Spremna je samo da troši na sebe i ljude oko sebe, a da pritom vas i ne pita da li vam nešto treba. 

Ako vam se vremom javi misao da to nije ljubav, vjerovatno ste u pravu.  4. Nije tu kada je teško: Dok je bilo lijepo i dok je vladala harmonija, sve je bilo u redu. Međutim, kada ste vi zapali u određeni zdravstveni, poslovni ili bilo koji drugi problem ona se povlači i nemate njenu podršku. 

Ovdje je važno da imate na umu " Ko jednom vas izda, i ne bude tu kada je teško, više vam i ne treba". 5. Flertuje sa drugim muškarcima: Ovo je veliki odraz nepoštovanja. Čak je spremna to da uradi u vašoj blizini. Jasno vam je da takav odnos nije nešto što vam treba. Ako joj vi niste dovoljni i ako u vama ne vidi sve ono što jedan partner kao vi pruža, onda ona vašu pažnju i ljubav ne zaslužuje.

Pokreće Blogger.