Počinje vladavina Raka do 23.07: Ovnovi uspostavite balans - Povoljan period za Rakove

Sa današnjim danom pa sve do 23.07.2022. astrolozi najavljuju vladavinu Raka. 


U narednih mjesec dana ovaj znak Zodjaka dobija na značaju i vrši svoje manifestacije. Astrolozi najvaljuju da je početak sezone Raka pretežno dobra predispozicija za pozitivan period. Dolazi do savršenog poklapanja ovog perioda godine sa najvećom energetskom tačkom. 

Međutim, pažljivo pročitajte šta svaki znak može ponaosob da očekuje u narednih mjesec dana:  Ovan: Vrlo je moguće da ćete u narednom periodu osjećati povećanu energiju. Važno je da istu dobro usmjerite. 



Ako osjetite dobru energiju, ovaj period iskoristite da rješavate određene obaveze, ali ne pretjerujte sa stavom da možete sve i odmah. Dopustite da vaša osjećanja budu onakva kakva jesu i nemojte gurati stvari pod tepih. 

Ono što je u vašoj moći to i rješavajte.  Bik: Za vas period vladavine Raka može donijeti malo bolja osjećanja. Iako se osjećate pomalo nestabilno, ovaj period će vam poslužiti da pronađete balans i uspostavite stabilnost. 



Iako vam se neće odmah činiti da je tako, vremenom ćete uvidjeti da ste osjećate bolje. Takođe, u vašu korist će ići i pun Mjesec koji se najavljuje 13.07.  Blizanci: Prvi period vladavine Raka iskoristite da se malo više posvetite sebi, jer ćete više imati mogućnosti da sebi priuštite mir. 

Zatim, Venera ulazi u vaš znak i pojačava vam energiju i šalje vam dosta kreativnosti i inspiracije. Ako radite na nekom važnom projektu, bilo bi dobro da iskoristite energiju Venere i mladog Mjeseca Raka, 28. 06. tada će energija biti na vašoj strani. 

Rak: S obzirom da ste vi vodeni znak, usklađenost sa zemljanom energijom biće povoljna po vas. Za vas će biti od koristi takođe mlad Mjesec koji se događa 28.06. jer ćete tada imati priliku da započnete nešto novo u svom životu. 

Ukoliko budete osjećali nestabilnost, to vam je zbog uticaja Urana. Pokušajte ostati što više staloženi i stabilni.  Lav: Sunce nakon Raka, prelazi u vaš znak. Za vas je u narednom periodu moguće osvrtanje na prošlost i analiziranju nekih stvari iz iste. 

Dobra vijest za pripadnike ovog znaka jeste da vam retrogradne planete ne stoje na putu. Jasnije ćete imati priliku da sagledate neke stvari, a bilo bi dobro da se oslonite na svoju inuticiju.  Djevica: Sezona Raka je skoro pa uvijek povoljna za pripadnike ovog znaka. Za vas dolazi period harmonije, sklada i dobre energije. 

Pun Mjesec 13.07. donijeće vam dobru pronicljivost i tačno ćete znati na koji način da rasporedite vaše prioritete. Ukoliko vam se jave bilo kakve nejasnoće, u toku ovog mjeseca stvari ćete moći da vidite na jasniji način. 

Vaga: Neka period vladavine Raka bude za vas koristan u smislu da napunite baterije i uspostavite ravnotežu. Poznati ste kao neko za koga je balans jako važan. Ovaj period takođe bi vam mogao koristiti da jasno podvučete neke granice i pravilno usmjerite vaše vrijeme i energiju.

Pun Mjesec, bi itekako mogao dobro da utiče na vašu karijeru, iskoristite to.  Škorpija: Narednig mjesec dana za pripadnike ovog znaka možda bi bilo najbolje da provedu u miru i okruženi dragim ljudima. Sezona Raka vama donosi lakoću u zraku i potrebu da se malo povučete. 

Iako ste vodeni znak i tu crpite energiju, vi ćete uvidjeti da vam i planine odgovaraju, posebno oko perioda punog Mjeseca. Sve u svemu, iskoristite naredni mjesec da ustabilite svoju energiju i uživate u istoj. 

Strijelac: U narednom periodu malo se više opustite. Stvari koje ne možete kontrolisati, sa njima se i ne bavite. Neka vaš fokus bude samo na stvarima koje su u vašim granicama kontrole, sve ostalo otpustite. 

Takođe, ako želite pokrenuti neke akcije, ovo bi mogao biti povoljan period. Budite slobodni da pohađate različite kurseve, idete na edkuacije, čitate knjige. Sve u svemu, iskoristite vrijeme da ugodite sebi. 

Jarac: Vi ćete konačno moći da vidite da li se neke stvari poklapaju, sa onim što osjećate iznutra, a vidite izvana. Period punog Mjeseca, od 13.07. donijeće vam mogućnost da ispravno posložite svoje prioritete i preuzmete odgovornost za određene stvari. 

Takođe, gledajte da ovaj period iskoristite za druženje sa porodicom i prijateljima, kao i na putovanja. Vodolija: Period vladavine Raka može biti posebno koristan za ženske pripadnice ovog horoskopskog znaka. 

Postojaće prilika da zaista zakoračite u obilje prave ženske moći i da posjedujete jako dobru energiju. Nježnu, suptilnu, ali istovremeno i snažnu. Takođe, ovaj period će biti kotistan jer će vaša intuicija biti izražena i znaćete u kojem smjeru da idete kada su mnoge stvari u pitanju. 

Ribe: Za vas bi ovo trebao biti povoljan period, jer je Rak vodeni znak kao i vi. Vaša planeta Neptun kretaće se retrogradno, ali vama će to zapravo više donijeti koristi. Stvari koje su vam do juče bile nejasne, sada počinjete shvatati zašto su baš takve kakve jesu. Za vrijeme punog Mjeseca bilo bi dobro da odvojite vrijeme samo za sebe. Takođe krajem mjeseca obratite pažnju na vijesti koje vam stižu.

Pokreće Blogger.