Iz ugla jedne žene: Kad oprostite prevaru tada pokazujete da niste vrijedne njegove vijernosti

Često se postavlja pitanje zašto dobre djevojke bivaju emotivno povrijeđene od strane muškarca? 


Da li je to upravo zbog toga što su iskrene i dobre u odnosu? Zašto momci uopšte se odluče na ovaj korak, odgovor često izostaje. Možda baš zbog toga što istog i nema. Neko je tu pored vas, ulaže u odnos, poštuje vas, voli, a muškarac se odluči na čin prevare ili jednostavno da ostavi djevojku. 

Kada se djevojka nađe u takvoj situaciji, ništa joj ne bude jasno. Ne zna gdje je pogriješila i čemu je loš postupak od strane partnera zaslužila. Često je sklona i sebe da krivi, iako razlog za to evidentno ne postoji. 



Međutim, ono što je zanimljivija činjenica jeste da su ponekad djevojke spremene da se ponovo vrate u takav odnos. Samim tim pokazuju da ne cijene dovoljno sebe, a i taj muškarac počinje da ih gleda kao na nekoga ko će uvijek biti tu, šta god on uradio. 

Oni tada dobijaju na značaju, jer misle da mogu da imaju i dobru djevojku pored sebe i neozbiljne avanture. Međutim, tada krivica prelazi skoro pa u potpunosti na djevojku koja je bila spremna da pređe preko ostavljanja od strane momka i ponovo mu pruži šansu. 



Potrebno je da djevojke shvate da je vrlo teško naučiti nekoga da bude vjeran, ako on to ne želi. Takođe, teško je nekome pokazati svoju vrijednost, ako je on sam ne vidi. A kako ćete znati da je ne vidi? Po njegovim postupcima. Muškarac koji voli ne vara, ne izdaje i ne ostavlja. 

Ponekad postoje primjeri kada se neko zaista pokaje i traži izvinjenje. Ako djevojka u tom slučaju oprosti, vjerovatno neće više imati razumijevanja za sličnu situaciju. Tada je potrebno da muškarac oprost shvati kao nešto ozbiljno i zaista se posveti njoj. 

Kako god, samo ukoliko u nekome se iskreno prepozna pokajanje, druga šansa je razumljiva. Onaj muškarac koji vas ne cijeni, neće vas cijeniti ni poslije sto šansi. Njemu je potrebno samo poželjeti srećan put, dok ćete vi u budućnosti znati šta zaslužujete.

Pokreće Blogger.