Retrogradni Merkur u Blizancima od 10.05: Vodolija se vraća u prošlost - Strijelac čeka promjene

Astrolozi uveliko najavljuju predstojeće promjene. Zapravo, 10. maja Merkur kreće retrogradno i to će trajati do 3. juna 2022. godine. 


Astrolozi savjetuju da je to pravo vrijeme da se vratimo na neke stvari i razmislimo o prošlosti. Potrebno je da zaista obratimo pažnju na signale koje će nam Merkur uputiti u narednom periodu. Evo šta može da očekuje svaki znak zodijaka ponaosob: 

Ovan: Nadolezeći period je idealan za razmišljanje. Ukoliko se budete upuštali u komunikaciju dobro razmislite kako ćete to učiniti. Pripazite šta govorite. Možda bi bilo najbolje da poslušate svoje srce i da riječi poteknu sa tog mjesta. Ukoliko možete odgodite putovanja i selidbe. 



Bik: Period retrogradnog Merkura vjerovatno će vas usmjeriti i upozoriti da zvaršite neke stvari jednom za zauvijek. Iako su mogući izazovi, osjećaj koji ćete postići kada završite određenu stvar biće neprocjenjiv. Budite oprezni sa finansijama, imajte na umu štednju. 

Blizanaci: S obzirom da je Merkur vaš vladar, osjetićete njegovo dejstvo i višak energije. Biće potrebno da usporite malo i tačno razjasnite šta želite. Ono što je za vas ranije bila istina, možda to sada više nije slučaj. Zastanite malo i prepustite se mirnijem toku. 



Rak: Uticaj Merkura na vas može da se ogleda kroz saznavanje nekih informacija koje ste duboko potisnuli u podsvijest. Vaša intuicija biće posebno izražena, pa prema tome oslonite se na nju. Dobro razmislite o svom ljubavnom životu, možda je vrijeme da nešto promjenite. 

Lav: Bilo bi dobro da se u narednom periodu prepustite svojoj intuiciji. Ukoliko sumnjate da vam neke osobe pružaju lažne informacije, onda to i ispitajte. Nemojte pretjerivati sa naglim reakcijama. Pazite šta obećavate. Pripazite i na poslovne poduhvate, moguće je da će vam ići teže nego što ste očekivali. 

Djevica: Merkur je vaša vladajuća planeta, pa ste shodno tome uvijek dobro povezani sa njim. Obratite pažnju na vaše radno okruženje. Ukoliko budete morali riješiti neki spor oko ugovora, budite strpljivi. Više se brinite o sebi, svome tijelu i duhovnom zdravlju. 

Vaga: U narednom periodu dobro razmislite o svemu i posložite prioritete. Preispitajte u svojoj glavi šta ste to naučili i šta vam je život slao. Provedite više vremena sami sa sobom i razmišljajte o svim lekcijama koje ste naučili. 

Škorpija: Obratite pažnju na svoje snove, možda vam retrogradni Merkur putem njih želi nešto poručiti. Možda ćete imati potrebu da se povučete u sebe i dobro razmislite o svemu. Za vas dolazi mirno vrijeme i bilo bi šteta da ga ne iskoristite za svoju dušu. 

Strijelac: Imaćete mogućnost da uvidite kako treba da reorganizujete stvari u svom životu. Možda ćete morati da ispravljate nerede drugih. Samo budite jasni u postavljanju granica. Moguće su promjene emocija, budite spremni na to. 

Jarac: Nemojte na sebe uzimati onoliko tereta koliko niste u stanju da podneste. Budite oprezni pri odabiru poslovnog projekta, možda to neće biti ono što ste očekivali. Više pripazite na svoje zdravlje, i pokušajte izbjeći sukobe i rasprave. 

Vodolija: Možda ćete morati da se pozabavite nekim stvarima iz prošlosti. Ukoliko se vratite u neki bivši odnos, jasno bi trebali postaviti granice i reći ne. Bilo bi dobro da se posvetite sebi i svom duhovnom stanju. 

Ribe: U narednom periodu pokušajte da izbjegnete donošenje nekih velikih odluka. Biće potrebno takođe da postavite granice u odnosima sa ljudima koji vas okružuju. Moguće je da ćete biti emotivno osjetiljivi, pa prema tome više se posvetite sebi. 

Pokreće Blogger.