Muškarac koji se skriva iza ženine suknje, ne može da bude privlačan: 4 znaka muške slabosti

Žene često znaju da idu u krajnost kada je u pitanju posvećenost muškarca prema njima. Sa jedne strane zamišljaju partnera koji je stalno tu pored njih, dok sa druge strane takva posvećenost zna da ih guši.


Danas ćemo govoriti o četiri jasna pokazatelja da je mušakarac zaista previše emotivno zavisan od žene. Kao što smo gore naveli žene različito gledaju na posvećenost od strane muškarca. Ipak, postoji i slučajevi, gdje uživanje u pretjeranoj pažnji, donosi samo kontraefekat. 

Žene postaju spremne da traže jače muškarce.  Prvi pokazatelj jeste- u ženi muškarac vidi sav svoj svijet: Muškarac koji je previše emotivno vezan za ženu, želi stalno da je u njenoj blizini. Tada već govorimo o nepoštovanju sopstvenih granica, sopstvenog prostora i vremena.



Čovjek dolazi u fazu da zanemari prijatelje, svoje hobije, posao i sve ono što je volio da radi. Sve njegove rutine su se povukle u drugi plan. Ovdje nije nužno ženska odgovornost, već muškarac jednostavno želi tako da funkcioniše.

 U ovom slučaju zna da dođe do zasićenja od strane žene.  Ne zna da kaže ne: Šta god da poželi ili zahtjeva ljepša polovina, muškarac ne zna da je odbije. Ovakvim ponašnjem sebe stavlja nekoliko ljestvica niže. 



On se plaši da ukoliko je odbije, da će ona ne samo se naljutiti već i biti spremna da ode. Na ovakav način žena će početi sve da podrazumijeva. I moguće je da će doći do jednog rezultata, a to je da će na odlazak gledati sa lakoćom. 

I biće spremna da zahtjeva sve one stvari, koje u zdravoj vezi i sa drugačijim muškarcem ne bi ni tražila.  Kako će se on osjećati u potpunosti zavisi od žene: Shodno tome da je on toliko emotivno vezan za nju, tako i njegovo emotivno stanje u potpunosti zavisi od nje. 

Npr. ukoliko žena iz nekog razloga nije raspoložena, odmah je i on takav. Nije spreman da obavalje svoje aktivnosti i uživa u običajnim stvarima. Isto tako, kada žena nije u njegovoj blizini, on se potpuno povlači u sebe, i ponaša se kao da ne može funkcionisati nekoliko sati ili dana bez nje. 

Ovo već može da postane naporno po oba partnera.  Strah od ineferiornosti ako se veza prekine: Ovo ponašanje zna često da se više odnosi na žene, ali to zapravo i nije tako. Pošto je muškarac previše vezan za ženu, i sama pomisao da može da ostane bez nje, za njega stvara osjećaj straha i panike.

Ako vaša sreća i samopoštovanje zavisi od druge osobe i odnosa koji imate sa njom, onda dobro razmislite. U redu je da volite i poštujete svoju ljepšu polovinu, ali isto tako potpuno prepuštanje može da donese da izgubite sebe. 

Zapmatite, da žena pored sebe želi stabilnog muškarca, koji ima svoje vrijeme i lične granice. Jer zna da će tako biti poštovane i njene. Isto tako onakvog kakvog vas je upoznala, takvog vas je i zavoljela.

Pokreće Blogger.