U ljubavi nema mjesta sebičnosti - 5 skrivenih znakova da vas vaš muškarac više ne voli

Mnoge žene su uvjerene da ako im muškarac poklanja pažnju, bine se o njima i njihovoj djeci, kupuje im poklone za važne datume da ih neće ostaviti. 


A onda se kao iz vedra neba desi da muškarac samo pokupi svoje stvari i ode. I to je počelo da se dešava sve češće, posebno kod parova koji se nalaze u srednjim godinama. Postoje neki skriveni znakovi koji vi vam mogli pokazati da vaš muškarac živi sa vama samo iz navike, ali da vas više ne voli. 

1. Ne dijeli; Mnogi muškarci koji su odrasli kao sinovi jedinci su navikli da sve uzimaju za sebe i da ništa ne dijele. Ako je vaš muškarac u stanju uzeti sve za sebe i nije ga briga za vas, tu nema ljubavi. Takav muškarac vas neće žaliti dok cijeli vikend sređujete i čistite kuću, niti kada nostite teške kese iz prodavnice. 



2. Bolest; Poznajem je jednu ženu koja se prošle godine bila jako razboljela. Nije mogla sama da ode do toaleta. Njen muž je zvao sve bolnice u gradu kako bi došli i odveli je. U državnoj bolnici nije bilo mjesta, a privatne su bile previše skupe. 

Na kraju je spakovao svoju ženu i odveo je njenoj majci kako bi on mogao da ima svoj mir. Vaš partner treba da bude pored vas i u dobru i u zlu, i u bolesti i u zdravlju, tako ste se bar zakleli jedno drugome kada ste sklapali brak. 



Ako to nije slučaj tu onda više nema ljubavi. 3. Sebičnost; U ljubavi nema mjesta sebičnosti. Prije nekliko godina u našem gradu je bilo upozorenje da će nastupiti olujno nevrijeme. Moj tadašnji partner je otišao kući sa prijateljem i ne misleći na mene. 

Javni prevoz nije išao pa sam morala pješke da idem kući po jakoj kiši. Ovo možda izgleda smiješno, ali ovi znakovi su važni. Kasnije je počeo da jede bez mene u restoranima, da kupuje stvari koje samo on voli i nije nikada mislio na mene.

4. Briga; "Ako se umjesto u sedam vratite kući u devet uveče, a on još nije pozvao policiju, onda je ljubav već prestala." Marlene Dietrich. Ljudi koji se vole brinu jedni o drugima. 5. Pomoć; Ako se vaš partner iznervira kada vidi da ne možete nešto da uradite i ne trudi se da vam pomogne to je jasan znak da on prema vama ne gaji više nikakva osjećanja.

Pokreće Blogger.