Pun Mjesec u Djevici 18.03. - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća

Pun Mjesec označava tačku maksimalnog osvjetljenja, a u ovom mjesecu će se pojaviti 18. marta u znaku Djevice. 


Budući da se ovaj pun Mjesec dešava samo nekoliko dana prije proljetne ravnodnevnice ovo je idealno vrijeme da se riješite loših stvari koje su vas sputavale. Kako se ovaj pun Mjesec dešava u znaku Djevice njena organizovanost i perfekcionizam će vam pomoći da dovedete svoj život u red. 

Kako pun Mjesec utiče na sve nas i može nam otežati život, za neke od znakova Zodijaka ovo bi mogao biti jako povoljan period. Škorpija: Ovaj pun Mjesec obasjava vašu kuću prijateljstva. Posljednjih nekoliko mjeseci u vaš život uveli su puno novih prilika i ljudi. 



Vrijeme je da se vratite stvarima koje vas inspirišu. Savršeno je vrijeme da izađete iz svoje zone komfora, upoznate nove ljude i provedete lijepo vrijeme sa njima. Strijelac: Do sada ste bili jako posvećeni svojoj karijeri i sada je vrijeme da uživate u plodovima svog rada. 

Ovaj pun Mjesec obasjava vašu kuću karijere zato iskoristite ovaj period da zablistate. Nemojte se plašiti da pokažete šta znate i da se pohvalite svojim postignućima. Vaš naporan rad i trud treba da budu viđeni i pohvaljeni. 



Jarac: Energija ovog martovskog punog mjeseca će vas podstaći na odmor i relaksaciju. Pomoći će vam da istražite svoje talente i vještine i da se povežete sa svojim duhovnim bićem. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti ili rutini brige o sebi. 

Opozicija Neptuna i Mjeseca će vam dati poticaj pun ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim duhovnim ja. Nemojte se plašiti da prihvatite tuđu pomoć. Dozvolite ljudima da vam pomognu ako vam je pomoć potrebna.

Pokreće Blogger.