Prestanite očekivati nerealne stvari od muškarca kojeg volite - Mudar citat S. Loren za sve žene

Prije dok nije bilo interneta i raznih časopisa u kojima možemo naći na stotine savjeta kako održati srećan brak godinama, kada bi nego živio dugo u srećnom braku rekli bi da ima sreće, a kada bi se razveo rekli bi da je to sudbina. 


Danas pored toliko sredstava informisanja, knjiga i savjeta kako stručnih ljudi tako i mnogih poznatih, možemo mnogo toga naučiti o vezama i olakšati sebi brojne stvari u životu. Žena može biti srećna i zadovolja i kada je sama, a može se osjećati nesrećno i usamljeno čak i pored muškarca koji je voli.

Mnoge žene prave velike greške u vezi, one ne znaju kako treba da se ponašaju prema muškarcu. Poznata talijanska glumica Sofija Loren ističe da niej važno ono što šta nosimo spolja, već ono šta nosimo unutra. 



Svjetlost, toplina, nježnost i samopouzdanje je ono što je jako važno. "Naučite da budete simpatični prema svom izgledu, inače ćete imati malo nade u uspjeh." Nemojte mijenjati ono što jeste, već naučite voljeti sebe svom snagom jer ćete upravo zbog toga biti voljeni. 

Sofija Loren je otkrila kako bi se žena trebala ponašati prema muškarcu. "Mnogo očekujete od muškarca kojeg volite, želite da vam on postane sve na svijetu, ali to je nerealno. Želite da se udubi u sve vaše probleme i saosjeća s vašim iskustvima. 



Međutim, mnogi znaju, a neki tek treba da nauče, da to nije moguće. Nijedna osoba ne može u potpunosti ispuniti vaš život, jednostavno neće moći razumjeti neke misli i osjećaje." Jedno je pomoći voljenoj osobi u nevolji, ali je sasvim druga stvar očekivati od partnera da preuzme vaše probleme na sebe. 

Mnoge žena imaju prevelika očekivanja od muškaraca, pa kasnije budu jako razočarane i u ljubav i u muškarca. Kada žene prihvate da treba da smanje svoja očekivanja mogle bi biti mnogo srećnije i zadovoljnije. Prema mišljenju Sofije Loren žena bi trebal što manje zavisiti od muškarca i što manje treba da pokušava da od muškarca pravi smisao svog života.

Pokreće Blogger.