Oženjen muškarac ne traži drugu da bi mu bila supruga: Labkovski o nesrecnim ženama u ljubavi

Nije mali broj žena koje nemaju sreće u ljubavi, a mnoge od njih radije pristaju da budu ljubavnice oženjenim muškarcima samo da ne bi bile same. 


Veza sa oženjenim muškarcem može biti na neki način korisna za ženu, ali u takvoj vezi ne možete računati da ćete moći graditi porodicu. Imam jednu prijateljicu koja je jako lijepa i privlačna žena. Uvijek je privlačila pažnju muškaraca i imala puno udvarača, ali nikada nije uspjela razviti ozbiljnu vezu ni sa jednim od njih. 

Nedavno je saznala da se muškarac sa kojim je bila u vezi tri godine oženio. Dok je bio sa njom u vezi nije želio ni da čuje za brak jer je iza sebe imao jedan neuspješan brak. Da stvar bude još smješnija, ženi koju je oženio je ponudio brak nakon samo 4 mjeseca veze. 



Nedugo nakon što je prekinula tu vezu upoznala je drugog muškarca koji je prema njenim rječim bio sve ono što je željela. Međutim, ispostavilo se da je oženjen, ali je to nije spriječilo da nastavi vezu sa njim. Kasnije je saznala da on ne samo da vara svoju ženu, već vara i nju jer pored nje ima još žena sa kojima se viđao osim nje. 

Postoji jedan jako zanimljiv citat psihologa Mihaila Labkovskog koji bi svaka žena koja je u vezi sa oženjenim muškarcem i koja nema sreće u ljubavi trebala pročitati, a glasi ovako: "Slobodna žena ne treba da se druži sa oženjenim muškarcima. Riba se prodaje u ribarnici, meso u mesnici. Ne gubite svoje vrijeme. Oženjenom muškarcu nije potrebna žena, on već ima jednu kod kuće." 



I ovo je zaista istima. Muškarcu koji već ima porodicu nije potrebna duga porodica. Muškarcu koji ima već jednu suprugu nije potrebna druga, njemu treba ljubavnica. Zato se nemojte nadati da ćete živjeti sa njim srećno do kraja života. 

Možda vaš oženjeni ljubavnik i ostavi svoju zakonitu suprugu zbog vas, ali šta vam garantuje da nakon nekog vremena on neće naći neku drugu koja će zauzeti vaše mjesto i zbog koje će on ostaviti vas.

Pokreće Blogger.