Mudra žena je sama sebi dovoljna - Istinski plemenite i pametne žene krasi 9 osobina

Mnogi su mišljenja da žena treba da ugađa muškarcu, Da pazi šta govori i kada govori, da prećuti i da se skloni. Ali to ženu ne čini pametnom, već udobnom. 


Pametne i plemenite žene se razliku od njih po mnogim stvarima, kako po ponašanju tako i po načinu razmišljanja. U nastavku pročitajte osobine koje krase istinski plemenite, pametne i mudre žene. 1. Ne obmanjuje sebe; Ove žene ne žive u iluzijama i lažima. 

Ona je realna. Svjesna je da ako joj se muškarac ne javi da to znači da je ne želi. Ona se ne boli suočiti se sa istinom i prihvatiti je. 2. Sama je sebi dovoljna; To ne znači da joj nije potreban apsolutno niko već da voli sebe, da radi ono što želi i što voli te da shvata da na svijetu ima mnogi zanimljivih stvari i da se njen život ne treba svoditi na pronalaženje veze. 



3. Emocionalno je jaka; Ona ne prebacuje sebi greške koje je napravila i ne plače zbog prošlosti već se trudi iz svake svoje greške nešto da nauči. Ona ne skriva svoja osjećanja i ne traži sažaljenje. 4. Dobra je sa ljudima; Ona ima jako dobru komunikaciju sa ljudima i razumije da nisu svi ljudi na svijetu dobri, da ima i loših. 

Ona čita ljude kao otvorenu klnjigu. 5.Ona ne prati modu; Ona ima izgrađen svoj stil koji je formirala godinama. Ona savršeno zna šta joj odgovara, a šta treba izbjegavati. 6. Gradi jasne lične granice; Ona postavlja jasne lične granice i nikome ne dozvoljava da ih krši. 



Ona samo posebne ljude pušta u svoj lični prostor. 7. Dobar je analitičar; Ona uvijek dobro razmisli o svakoj odluci koju treba donijeti i pravi jasne planove za budućnost. Ona neće započeti neki posao ako nije sigurna da ne može da ga završi. 

8. Živi u sadašnjosti; Ona živi u ovom trenutku, ne živi u prošlosti niti samo razmišlja o budućnosti. Ona živi sada i ovde. 9. Osjeća se kao žena; To je ono što je čini privlačnom, ženstvenom i zbog čega je drugi vole. Sigurna je u sebe, svoj izgled i svoje ponašanje te se ponaša kao prava žena.

Pokreće Blogger.