Muškarci ne lažu samo supruge, lažu i ljubavnice: 5 savjeta ljubavnice kako prepoznati preljubnika

Bila sam u srećnom braku dugo godina i otkrila sam da me moj suprug varao. Nakon toga sam se razvela, ali ubrzo nakon razvoda postala ljubavnica oženjenom muškarcu. 


Kada muškarac vara svoju suprugu on počinje da se služi lažima, ali nevjeran muškarac ne laže samo svoju suprugu već i svoju ljubavnicu.  Zbog toga želim iz ličnog iskustav da vam pokažen kojim se to sve načinima muškarci služe kada varaju svoje supruge. Laže; Svaki muškarac koji vara on i laže. Ne laže samo svoju suprugu već laže i ljubavnicu. 

Moj tadašnji partner bi skinuo vjenčani prsten kada bi dolazio kod mene i nikada nije spominjao svoju porodicu dok jednog dana slučajno nisam saznala. Kada sam ga pitala da li je oženjen, on mi je rekao da se razvodi što nije bilo tačno. Ako sumnjate u vjernost svog supruga pitajte ga. 



Oni se obično zbune u takvim situacijama jer ih ne očekuju i često priznaju sve. Počne da troši više novca; Kada muškarac ima ljubavnicu on tada počinje da troši više novca, na nju naravno, a svoje troškove skriva od vas. Ovo je jasan znak da ima ljubavnicu. 

Vjerovatno često podiže keš kako ne biste mogli da vidite njegove troškove na izvodu kartice. Iznenada mu se radno vrijeme mijenja; Mnogi muškarci koji varaju počinju da govore kako imaju više obaveza i moraju duže da ostanu na poslu. 



Ono što posebno treba da vam bude sumnjivo jeste kada počne često da ide na poslovna putovanja. Sve je manje intiman sa vama; Naravno to je zbog toga što to dobija sa strane. Najlakši način da to otkrijete je da ka poljubite, a ako vas odbije to znači da spava sa nekom drugom. 

Često provjerava telefon; Ako vaš partner često čačka po telefonu i krije svoj telefon od vas postoje velike šanse da vas vara, naročito ako prije nikada nije krio svoj telefon od vas. Počeo je da se sređuje. 

Ako muškarac iznenada počinje da se sređuje viđe nego što je to činio prije za to možda postoji neki razlog. Mnogi muškarci u braku počinju da zanemaruju svoj izgled, ali kada se pojavi neko ko ih interesuje oni tada počinju da vode više računa o sebi.

Pokreće Blogger.