Izgled često može zavarati - Greške zbog kojih ženska privlačnost pada u drugi plan i nestaje

Mnoge žene nisu ni svjesne da nekim svojim načinom ponašanja jednostavno uništavaju svoju ženstvenost. 


Neke žene to rade nesvjesno, dok druge vjeruju da je njihova ženstvenost nešto što im je dati i da im to niko ne može oduzeti niti ona može nestati. Međutim,postoje neke stvari koje mogu doprinijeti činjenici da vaša ženstvenost i vaša vrijednost nestaje u očima muškarca. 

Ako želite to izbjeći, izbjegavajte raditi greške koje ćemo nabrpojati u nastavku. 1. Pretjerana demonstracija nezavisnosti; U redu je kada je žena finansijski nezavisna i kada sebi može obezbjediti auto, stan i sve drugo što joj je potrebno. 



Međutim, nikako nije dobro isticati to na sva zvona. Žene koje se previše hvale svojim finansijskim stanjem, ostavljaju utisak previše ponosne žene koja je nezavisna i nije ni malo skromna. 2. Izgovaranje ružnih riječi; Jednoj dami ne priliči da govori ružne i nepristojne stvari posebno ne bi smjela da ih uputi svom partneru. 

Bez obzira koliko lijepo i privlačno izgledate, ako izgovarate ružne riječi i nemate kulturu govora vaša ženstvenost se gubi u sekundi. 3. Loše se ponašate prema drugima; Ako se prema drugima ponašate ružno i bez i malo poštovanja, time ćete ugušiti svoju ženstvenost. 



Nemojte davati sebi za pravo da se loše ponašate prema njudima za koje mislite da su ispod vas. Prava dama se sa poštovanjem odnosi i prema doktoru i prema čistaču ulica. 4. Volite da naređujete; Ako želite održati svoju ženstvenost morate prestati sa željom da sve kontrolišete i svima komandujete. 

Muškarci uglavnom izbjegavaju ovakve žene u širokom luku jer ne žele da im bilo ko komanduje i upravlja njihovim životom. 5. Pretjerana demonstracija hrabrosti; Možda ste jedna od onih žena koja voli adrenlin i uživa u ekstremnim sportovima, ali ne morate uvijek naglašavati i prepričavati svoje doživljaje kada ste skakali padobranom. 

Iako to jeste za pohvalu, demonstracija hrabrosti i muških vještina, muškarcima ponekad uopšte nije privlačna i ženstvena. 6. Upotreba slenga ili fraza; Žena ne bi stebala u svom govoru da koristi slengove ili neke izraze i fraze. To ni malo nije privlano. Žena koja ih koristi sama potkopava svoju ženstvenost.

Pokreće Blogger.