Gdje nema vjernosti nema ni ljubavi: 10 znakova da muškarac nije vrijedan vašeg vremena i pažnje

Svaka žena je spremna boriti se do poslednjeg daha za muškarca kojeg voli, ali postoje određeni momenti kada treba da se zaustave i odustanu. 


Mnoge žene ne znaju procijeniti kada dođe taj trenutak, pa nastavljaju da se trude i bore za nekoga ko se ne bori za njih. Kada je trenutak kada bi trebali odustati? Pogledajmo nekoliko dobrih razloga zašto bi trebali prestati trošiti svoje vrijeme, pažnju i ljubav na muškarca. 

1. Kada nisi srećna; Ako niste zadovoljni i srećni u vezi te ako ne možete ništa učiniti da to promijenite i popravite, otiđite. Uvijek imajte na umu da je vaša sreća najvažnija i da niko ne zaslužuje da žrtvujete svoju srećnu zbog njih. 



2. Vaši prijatelji više ne žele čuti za vašu vezu; Da li vam se dešava da imate problem u vezi, ali vaši prijatelji više ne žele čuti za vaše probleme to je zato što su oni odustali od vaše veze i nadaju se da ćete i vi učiniti isto. 

3. Češće plačete nego što se smijete; Kada birate partnera za vezu to treba da bude osoba koja će zajedno koračati sa vama kroz život. Ako vas ta osoba češće rasplače nego što vas nasmije i oraspoloži, ustanite i otiđite. 



4. Osjećate tjeskobu; Ako vam se često čini ta nešto nije u redu iako sve izgleda u redu, to nije dobar znak. Ako ste stalno zabrinuti kako bi on mogao reagovati na nešto što ste uradili ili se plašite da ne započne novu svađu to nikako nije dobro. 

Niko nema pravo da utiče na vaše mentalno zdravlje i da vam uzrokuje stres i tjeskobu. 5. Nemate iste životne ciljeve; Ako se jedno od vas dvoje odrekne svojih snova kako bi usrećilo drugu osobu, kasnije bi se mogla pojaviti ljutnja i žaljenje, a to može negativno uticati na vašu vezu. 

Ako se vaši životni ciljevi razlikuju vaša veza nema budućnosti. 6. Veza vas iscrpljuje; Veze ponekad mogu da iscrpe našu energiju i naše emocije. Ako se konstantno osjećate umorno od svega, ako ste umorni od nedostatka ljubavi, od zanemarivanja možda je vrijeme da stavite sebe na prvo mjesto. 

7. Ako vas partner vrijeđa; Ako vas muškarac vrijeđa, manipuliše sa vama i želi da vas kontroliše, napustite tu vezu. Neće vam donijeti ništa dobro. 8. Budi ono najgore u vama; Veza treba da učini da postanete najbolja verzija sebe, a ne najgora. 

Ako muškarac u vama budi negativna osjećanja, ona će polako početi da vas truju i mijenjaju u negativnom smjeru. 9. Pokušava da vas slomi; Ako muškarac želi da se osjeća superiorno u odnosu na vas, stalno vas upoređuje sa drugima i govori kako su druge žene bolje i pametnije od vas, ako vas omalovažava i umanjuje vašu vrijednost to samo znači da vas ne voli. 

Ovakvom muškarcu nikada nećete biti dovoljno dobri. 10. Nema lojalnosti; Lojalnost i vjernost je jedna od najvažnijih stvari u vezi. Kada nema povjerenja, nema odanosti, nema prave ljubavi. Ako muškarac ne čini da se osjećate kao jedina žena u njegovom životu i ako ignoriše vaše želje otkačite ga. Prava ljubav zahtjeva posvećenost, odanost i povjerenje. Ljubav bez bilo koje od ovih stvari više nije ljubav.

Pokreće Blogger.