Biraj one koji biraju tebe, a ostalima poželi sreću - Životni principi kojih se pridržavaju mudre žene

Život ponekad zna biti i složen i jednostavan u isto vrijeme. Kako postajemo stariji iluzije o vječnoj mladosti počinju da blijede i postajemo mudriji i zreliji. 


Počinjemo na drugačiji način da se odnosimo prema ljudima. Počinjemo da stvaramo sopstvena pravila i principe kojih ćemo da se pridržavamo. Žene u zreloj dobi imaju iza sebe veliko životno iskustvo i sada tačno znaju šta žele, a šta ne žele. 

Zbog toga se drže nekih svojih pravila i žive po određenim principima. 1. Biraj one koji biraju tebe; Ovo je veoma jednostavno pravilo koje će vam pomoći da prestanete gubiti svoje vrijeme na ljude kojima niste važni. 



Birajte one ljude koji su izabrali vas bez obzira na sve, a svima ostalima poželite srećan put i sreću u životu. Prestanite lutati i tražiti nekoga ko ne želi tražiti i birati vas. 2. Sve dođe u svoje vrijeme; Uvijek imajte na umu da se sve dešava u svoje vrijeme i sve dođe u svoje vrijeme. 

Ako još uvijek nije došlo, onda još nije vrijeme. Ovo pravilo će vam uštedjeti mnogo energije i vremena. Život će vam dati ono što želite od njega, ali tek onda kada bude smatrao da je to korisno za vas. 3. Nikad ne reci nikad; Zapamtite da je život nepredvidljiv i da nikada ne znate kada se možete naći u situaciji da uradite neke stvari koje ste mislili da nikada ne biste uradili. 



Nemojte misliti da će vam se uvijek u životu sve dešavati onako kako vi želite. 4. Ne plaši se; Živi život i ne plaši se života. Kada dođe vrijeme za odlazak na drugi svijet to će se desiti upravo onako kako je zamišljeno i u trenutku u kome to treba da se desi. 

Nemoj se plašiti onoga što je neizbježno već živi život i uživaj u svakom njegovom trenutku. 5. Kada padneš, ustani; Život je pun uspona i padova koji su ponekad neizbježni. Kada padneš, otresi prašinu sa sebe i kreni naprijed uzdignute glave. 

Ne dozvoli sebi da ležiš u prašini i da te život gazi. Ako ne možeš ustati možeš puzati, a ako možeš ustati možeš hodati dalje. Kada jednom počneš hodati, uskoro ćeš početi trčati.

Pokreće Blogger.