Velika astro analiza za 2022. godinu - Šta mogu da očekuju osobe rođene u znaku Škorpije

Jupiter i Neptun će imati povoljan uticaj na osobe rođene u znaku Škorpije što će ovu godinu učiniti jako dobrom. 


Planete će vam pomoći da se vrtite na pravi put i poboljšate svoju sreću. Veći dio godine planeta Jupiter će boraviti u Ribama što će vaš ljubavni život učiniti zanimljivim. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli puno putovati u ovoj godini, kako poslovno tako i privatno. 

Boravak Plutona u znaku Jarca će vaš društveni život učiniti mnogo stabilnijim,ali morate izbjegavati da ulazite u neke ozbiljn e svađe i rasprave. Sve u svemu, 2022. će biti prilično dobra godina za sve one koji imaju sreću da se rode pod znakom Škorpije . 



Sve dok ne budete fokusirani na svoju karijeru i ne zaboravite da provedete vrijeme sa prijateljima i porodicom, sve će ići dobro. LJUBAV: Jupiter će veći dio godine provesti u Ribama što će dati podsticaj vašim vještinama osvajanja i zavođenja. 

Za osobe rođene u znaku Škorpije ovaj tranzit će biti jako povoljan. Kako se planeta Venera bude kretala kroz znakove zodijaka vaš ljubavni život će se mijenjati. Venera u Raku će biti stabilna, Venera u Lavu će biti uzbudljiva, a Venera u Djevici će vas pripremiti za romantičan ostatak godine. 



KARIJERA: Način na koji će se vaša karijera odvijati ove godine zavisiće od odnosa koje imate sa svojim kolegama. Iako bi bilo dobro da budete prijateljski nastrojeni prema svim svojim kolegama, nemojte nikome od njih potpuno vjerovati. 

Jedina osoba na koju možete da se oslonite u ovoj godini ste vi sami. Iz tog razloga posebno povedite računa i radite sa drugima samo kada morate. Izuzetak će biti period kada Jupiter bude boravio u vašoj kući karijere kada će biti povoljan period za vašu karijeru. 

FINANSIJE: 2022. godina će biti jako povoljna za vaše finansije iako biste početkom godine mogli obaviti jednu rizičnu kupovinu koja bi vas mogla uvući u dugove. Već od aprila vaše finansije će se značajno popraviti zbog povoljnog uticaja Jupitera. 

Međutim, morate biti oprezni i voditi računa o trošenju kako ne biste zapali u dugove. Ako je ikako moguće pokušajte da uštedite malo novca. PORODICA: Vaši odnosi sa porodicom će biti više nego odlični u ovoj godini, a za to će biti zaslužan boravaka Jupitera u četvrtoj kući i Saturna u trećoj kući. 

Ako ste u prošlosti imali nekih problema sa pojedinim članovima svoje porodice, oni će se u ovoj godini nekako riješiti sami od sebe. Ova godina će biti jako povoljna za porodična okupljanja. Za parove koji još uvijek nemaju djece, ova godina bi mogla biti jako povoljna. 

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje će u velikoj mjeri zavisiti od toga kako se brinete o sebi . To što je ono bilo dobro u prethodnoj godini ne mora značiti da će i u ovoj godini biti dobro. Morate povesti računa o svom zdravlju kako ne biste imali nikakvih neželjenih poteškoća. 

Pokušajte da budete što više fizički aktivni i povedite više računa o vošoj ishrani. Takođe, ne b i bilo loše da posjetite svog ljekara i uradite neke preventivne testove. Godina će za Škorpije početi na jedan neobičan način, a u januaru ćete morati pronaći novi životni smijer kojim želite krenuti. 

Februar će pokazati mnoge blagodati koje imate u svom društvenom životu. Pokušajte provesti više vremena sa svojim prijateljima i porodicom. U martu biste se mogli naći u situaciji da morate birati između posla i prijatelja. Pokušajte da nađete ravnotežu kako niko ne bi trpio. 

April će biti posebno povoljan mjesec kako za vašu karijeru tako i za vaš privatni život. Mogli biste steći neka nova poznanstva koja bi vam mogla biti od velike koristi. Maj bi mogao biti jako naporan mjesec za Škorpije. Pokušajte da se ne uplićete u tračeve i fokusirajte se na sebe. 

Jun bi mogao biti jako povoljan mjesec za prvaljenje planova za ostatak godine. Posebno će biti povoljan mjesec za poslovne planove. Jul bi mogao biti mnogo opušteniji od prethodnih mjeseci. Ako ste razmišljali o odmoru sada je idealan period da to napravite. 

Avgust će biti jako povoljan mjesec da se posvetite svojim hobijima. Pobrinite se da provedete kvalitetno vrijeme sa ljudima koji su vam dragi. Septembar će vas ispuniti motivacijom. Iskoristite ovo da preuzmete novi projekat na poslu ili zatražite simpatiju na spoju. 

U oktobru ćete biti puni energije i bićete spremni da se zabavite. Međutim nemojte se previše opustiti kako ne biste biste naštetili svojoj karijeri. Decembar bi mogao biti pomalo mješovit. Razmislite o stvarima i ciljevima koje ste postigli u ovoj godini i razmislite o tome šta biste trebali promjeniti.

Pokreće Blogger.