"Ti su super djevojka, ali..." - Kada muškarac ne želi vezu najčešće koristi 10 izgovora

Da li vam se nekad desilo, upoznali ste muškarca, svidio vam se i taman kad ste pomislili da bi moglo biti nešto on vam kaže "Ti si super djevojka, ali..." 


Mnoge žene se tada razočaraju i misle kako su mogle biti toliko glupe da ne vide da se ne sviđaju muškarcu. Nije stvar u tome da li mu se sviđate ili ne, problem je što neki muškarci, iako mu se sviđate, ne želi ulaziti u vezu već se samo želi zabaviti. 

U nastavku smo izdvojili neke od najčešći izgovora koje muškarci koriste kada ne žele da se vežu. 1. Želim opuštenu vezu; Ovo je jedna velika laž koju mnogi muškarci izgovaraju. Svi ti muškarci u stvari žele nekoga ko će ih maziti, paziti i brinuti o njima, ali ne žele obavezu. 



On se u stvari ne želi odreći svoje slobode. 2. Nisam spreman da se skrasim; Ovim muškarac pokušava da izgleda skroman i ljubazan kako ne bi povrijedio vaša osjećanja jer odbija ozbiljnu vezu sa vama. Međutim, i dalje je ljubomoran kad vas vidi da razgovarate sa drugim muškarcem i da postoji mogućnost da ga ostavite. 

3. Šta misliš da pokušamo otvorenu vezu?; Ako vam muškarac ponudi da budete u otvorenoj vezi treba da vam bude jasno da vam ovaj muškarac možda nikada neće biti vjera. Čak i ako vaša veza postane ozbiljna, velike su šanse da će vas varati. 



4. Čeka me posao ujutro; Dvije odrasle osobe koje su u ozbiljnoj vezi moraju sa vremena na vrijeme voditi teške razgovore. Ako vaš muškarac svaki put kada započnete neki ozbiljan razgovor kaže da mora da ide, da ga čeka posao ili koristi neki drugi izgovor, to je znak da ne želi razgovarati sa vama i da vašu vezu ne shvata ozbiljno. 

5. Emocionalno sam nedostupan; Mnogi muškarci misle da ako se koriste stručnim termina, da će ispasti pametni, a u stvari samo ispadnu glupi. Oni misle da će će ako kažu da su emocionalno nedostupni pokazati emocionalno razumijevanje i samozatajni humor. 

Nemojte dozvoliti da te njegove riječi prikriju stvarni nered koji se krije iza njegovih riječi. 6. Moja bivša me upropastila; Ako muškarac često govori o svojim bivšim partnerkama u negativnom smislu, govori kako su lude i nenormalne, sjetite se da je zajednička stvar svim tim djevojkama u stvari on.

Nemojte dozvoliti da koristi svoje bivše kako bi ignorisao vaša osjećanja. 7. Imam puno posla, previše sam zauzet; Svi mi radimo, ali se uvijek trudimo pronaći malo vremena za ljude do kojih nam je stalo. Ako muškarac stalno govori kako je previše zauzet to samo znači da mu nije stalo do vas. 

8. Nije do tebe, do mene je; Ovaj izgovor je postao klasika kod muškaraca. Uvijek će reći kako je u stvari do njega, kako ste vi super cura i da vam ne treba muškarac kao što je on. 9. To si ti, ne ja...Mnogi muškarci pokušavaju probuditi osjećaj krivice kod žene kako bi se oni osjećali bolje. 

Ovakve ljude je najbolje pustiti. Ne treba vam manipulator u životu. 10. Idem samo po mlijeko; Koliko je samo muškaraca koristilo ovaj i slične izgovore, a onda nestalo i nikada se više nisu pojavili. Nemojte ovo uzimati previše k srcu. Da mu je stalo do vas on bi ostao. Ne trošite svoje vrijeme na muškarce koji nisu vrijedni vaše ljubavi i pažnje.

Pokreće Blogger.