Pomračenje Sunca i Mlad Mjesec u Strijelcu 04.12. - Ribe će biti uspješne u karijeri, Bik u ljubavi

Posljednji mladi Mjesec i pomračenje Sunca u godini će se dogoditi u promjenjivom vatrenom znaku Strijelca. 


Dok Sunce i Mjesec budu u poravnanju prateće ih planeta Merkur koja bi mogla istaknuti energiju našeg uma i inspirisati nas da razmišljamo logički kroz naša osjećanja. Ovo pomračenje Sunca i mlad Mjesec će nas podstaći da prepoznamo svoje najsitnije emocije i da preuzmemo inicijativu te hrabro započnemo novo poglavlje u svom životu. 

Pogledajmo kako će ovaj astrološki događaj uticati na svaki znak Zodijaka. Ovan: Ovaj astrološki događaj će se desiti u vašoj devetoj kući avanture. Mnogi pripadnici ovog znaka će poželjeti da se oslobode svih ograničenja koja su ih sputavala i nisu im dozvoljavala da krenu naprijed. 



Bik: Pomračenje Sunca i mlad Mjesec se dešavaju u vašoj kući emocionalnih veza. Potaknuće vas da se zauzmete za ono što vam je zaista važno i podržaće vas u vašim najintimnijim odnosima. Blizanci: Ovo će biti jako dobar period da izgladite sve konflikte situacije koje ste imali sa ljudima koji su vam dragi. 

Pomračenje Sunca i mlad Mjesec će uticati na vaš način na koji vidite svije oko sebe i sada ćete moći neke stvari jasnije vidjeti. Rak: Vrijeme je da napravite hrabre promjene u svom životu. Ovo bi moglo pozitivno uticati na vaše raspoloženje i unijeti ravnotežu u vaš svakodnevni život i odnos sa drugim ljudima. 



Lav: Mlad Mjesec i pomračenje Sunca usmjeravaju vaš fokus na vaše temelje i stare emocionalne rane, podstičući vas da se suočite i izliječite svoju prošlost kako biste lakše prihvatili budućnost. Djevica: Kako se ovaj astrološki događaj dešava u vašoj kući veza i komunikacija, jako je važno da se fokusirate i poradite na komunikaciji sa svojim bližnjima. 

Možda ćete naučiti nešto novo o ljudima koje volite. Vaga: Ovaj mlad Mjesec vas podstiče da izrazite svoju kreativnost i aktivno radite na stvarima koje vam donose radost. Razgovor sa dragim ljudima vam može pomoći da da obradite svoja osjećanja i steknete nova iskustva. 

 Škorpija: Mnogi pripadnici ovog znaka bi mogli biti razočarani jer ne dobijaju zasluženo priznanje i nagrade na poslu. To će vas navesti da dobro razmislite da li je vrijedno da se i dalje toliko trudite. Strijelac: Ovo može biti odličan period da se fokusirate na stvari koje su vam zaista važne. Ostanite vjerni sebi i govorite istinu uvijek. 

Jarac: Mlad Mjesec i pomračenje Sunca se dešavaju u vašoj kući duhovnosti što će vas podstaći da se prilagodite svojim snovima i vjerujete svojoj intuiciji više nego inače. Intuicija je moćna stvar koja vam može biti od velike pomoći. Vodolija: Ovaj astrološki događaj će vas podstaći da radite ono što najbolje znate. 

Izdvojite se iz gomile i pokažite svijetu koliko ste posebni. Vrijeme je da se odvažite i budete vođa u svojoj zajednici jer ćete samo tako dobiti priliku za neke veće stvari. Ribe: Ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca se dešavaju u vašoj kući karijere. Ovo će biti period u kome biste mogli zasijati zato buidite hrabri i koračajte naprijed sigurnim koracima.

Pokreće Blogger.