Jake žene su srećnije i zadovoljnije životom iz 4 razloga - Ne ćute i ne trpe nepoštovanje

Samopouzdanje i samopoštovanje su osobine koje nedostaju mnogim ženama, a koje jake žene posjeduju. 


Mnogi muškarci ne mogu da se nose sa jakim ženama i često ih njihovo samopouzdanje i snaga plaši, ali većina muškaraca želi upravo ovakvu ženu pored sebe. Jake žene ne dozvoljavaju nikome da se poigrava sa njima, a iz nekoliko razloga su srećnije i zadovoljnije sa sobom i svojim životom. 

1. Zahtjevaju da ih se poštuje; Jake žene znaju koliko je poštovanje važno za svaku vezu, zato će uvijek pokazati poštovanje prema svom partneru, ali će isto zahtjevati da ih se poštuje. One neće nikome dozvoliti da narušava njihovu privatnost niti da troši njihovo vrijeme. 



Jake žene neće čekati muškarca sat vremena da se pojavi na sastanku. Uljudno će sačekati 15ak minuta, a zatim će se pokupiti i otići. 2. Jake žene znaju šta žele; Znati šta želite je ključno za održavanje zdrave veze. Jake žene ne traže savršenog muškarca, ali traže muškarca koji će imati određene kvalitete koje one smatraju poželjnima. 

Imati jasnu, ali prije svega realnu sliku kakvog muškarca želite je jako važno jer su tako manje šanse da se kasnije razočarate u partnera. 3. Jake žene su dobre u komunikaciji; Jake žene imaju izvrsne vještine komunikacije i znaju kako da izraze svoje stavove i mišljenja. 



Ona nikome ne ćuti već jasno i glasno kaže ako joj nešto ne odgovara i ako je nezadovoljna. 4. Ako joj muškarac pruži ljubav, vratiće mu duplo; Jake žene znaju da vole i ne plaše se pokazati ljubav. Možda neće uvijek pokazati svoja osjećanja, ali će svom muškarcu jasno dati do znanja koliko im znači. 

Jake žene su spremne raditi na vezi i trudiće se uvijek da njihova veza dobro funkcioniše, naravno, ako je i druga strana voljna pokazati jednak trud.

Pokreće Blogger.