Astro prognoza od 06.12. do 12.12. - Sreća bi mogla pratiti Lava, Škorpiju i Jarca

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 06. do 12. decembra za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna se početkom sedmice mogu osjećati tužno i nezadovoljno, međutim, sredinom sedmice biste mogli čuti neke lijepe vijesti koje bi vam mogle popraviti raspoloženje. Mogli bi vam se javiti neki zanimljivi izazovi u poslu. 

Vaša odvažnost bi mogla zbunti neke od vaših kolega, ali nemojte dozvoliti da to utiče na vas. Nemojte dozvoliti nikome da vas zaustavi u onome što želite postići. Bik: Ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica za ulaganja, pa sve osobe rođene u ovom znaku koje žele uložiti svoj novac treba to da urade u ovoj sedmici. 



Međutim morate biti oprezni jer bi neke ponude mogle izgledati previše dobre da bi bile istinite. Ne ulazite ni u kakve poslove od kojih kasnije nećete moći odustati. Nekim pripadnicima ovog znaka neće biti lako da donesu najbolje odluke, zato je jako važno da budete oprezni. 

Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca će imati mnogo sreće u ovoj sedmici. Moći ćete riješiti neke jako važne stvari koje vas muče. Vaše komunikacione vještine će biti jako dobre što će vam biti od velike pomoći kako u pregovorima tako i u rješavanju nekih problema. 



Mnogi pripadnici ovog znaka će se morati dodatno potruditi ako žele sve svoje obaveze završiti na vrijeme. Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć svojih radnih kolega ako vidite da neke stvari ne možete sami završiti prije roka. 

Rak: Planeta Venera prolazi kroz vašu kuću romantike što će vas u ovoj sedmici učiniti veoma romantičnima. Mnogi pripadnici ovog znaka će se u ovoj sedmici odlučiti da naprave neke promjene za koje su mislili da nisu moguće. Neki pripadnici ovog znaka bi se čak mogli odseliti u drugi grad ili državu. 

Pokušajte da naučite da uživate u izazovima i uživajte u sreći koju vam oni donose. Lav: Osobe rođene u znaku Lava će imati jako dobru komunikaciju u ovoj sedmici posebno sa novim ljudima. Nova poznanstva vam mogu otvoriti put ka sreći kako u ljubavi tako i u poslu.

Jako je važno a budete sigurni u sebe i da sa entuzijazmom gledate na budućnost. Ono što je jako važno u ovoj sedmici je da se okružite samo dobrim i pozitivnim ljudima, a one negativne i toksične izbjegavajte kako vam ne bi pokvarili sreću i dobro raspoloženje. Djevica: Ništa ne jača Djevičino samopoštovanje i vjeru u sebe kao rad na sebi i izlazak iz zone udobnosti. 

Osobe rođene u ovom znaka će se u ovoj sedmici posvetiti svojoj karijeri gdje će ih pratiti velika sreća. Pokušajte da ne govorite svima o svojim planovima i uspjesima jer vam neki ljudi u vašem okruženju ne žele dobro. Lični život zadržite za sebe kako ne biste postali tema tračanja i ogovaranja. 

Vaga: Neki pripadnici ovog znaka bi napokon mogli ostvariti neke stvari o kojima već neko vrijeme sanjaju. Ova sedmica će biti jako pozitivna i produktivna pa ćete moći sa lakoćom obavljati se svoje radne zadatke. Planete će vam u ovoj sedmici biti posebno naklonjene pa možete očekivati mnogo romantičnih avantura, uspjeh u poslu i susrete koji bi vam mogli promijeniti život. 

Škorpija: Škorpije čiji je posao povezan sa kreativnošću bi mogle imati mnogo uspjeha u poslu u ovoj godini. Moći ćete bez straha da izrazite sve svoje kreativne ideje, a mnoge vaše radne kolege bi vam mogle biti velika podrška u tome. Međutim, jako je važno da ostanete prizemljeni i ne letite previsoko. 

Takođe, priznajte trud svojih radnih kolega koji su vam pomogli u realizaciji nekih vaših ideja. Strijelac: Ova sedmica bi mogla biti jako aktivna i dinamična za Strijelčeve, ali ćete kako se vikend bude bližio morati malo usporiti. U ovoj sedmici e vam biti potrebno mnogo hrabrosti i odlučnosti ukoliko želite postići ono što ste sebi zacrtali. 

Zapamtite da vaš uspjeh zavisi samo od vas i da ne smijete odustajati od svojih snova. Samo ako budete hrabri i imate vjere u sebe možete postići sve što želite. Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca bi u ovoj sedmici mogle pronaći brojne odgovore na pitanja koja ih muče. 

Ovo će biti sedmica u kojoj ne biste trebali započinjati bilo kakav novi posao ili projekat. Mnogo je važnije da se posvetite stvarima na kojima trenutno radite te da ih završite na vrijeme. U ovoj sedmici takođe ne biste trebali praviti planove za budućnost već uživati u sadašnjosti. 

Možda je vrijeme da napravite neke važne promjene u svom životu Razmislite o tome. Vodolija: Ovo bi mogla bit jako nepovoljna sedmica za osobe rođene u ovom znaku. Mogli bi se suočiti sa nekih ozbiljnim problemima koji, ako se ne riješe na vrijeme, mogu imati jako negativan uticaj na vaš život. Nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri i iscrpi. 

Jako je važno da se fokusirate na pronalaženje adekvatnog rješenja jer nije vrijeme za plakanje i kukanje. Mnogo je lijepih stvari u vašem životu pa uvijek možete pronaći nešto što će vas usrećiti. Ribe: Neki pripadnici ovog znak će imati potrebu da se u ovoj sedmici riješe neki nepotrebnih stvari kojih odavno žene da se riješe. 

To bi moglo uticati na njihovo dobro raspoloženje i sreću u ovoj sedmici. Mnogi pripadnici će ako se dovoljno potrude moći postići neke svoje ciljeve. Neko vama blizak bi vam mogao ponuditi svoju pomoć, nemojte je odbijati jer vam je pomoć zaista potrebna. Zapamtite da ne morate uvijek i sve sami rješavati.

Pokreće Blogger.