Velika astro analiza za 2022. godinu - Šta mogu da očekuju osobe rođene u znaku Ovna

2022. godina bi mogla biti jako uzbudljiva za osobe rođene u znaku Ovna. 


Jupiter i Saturn će ove godine imati najveće efekte na vaš znak, jer ulaze u nove kuće u martu, odnosno aprilu. Ovo će, zajedno sa ostalim poravnanjima zvijezda i planeta, nesumnjivo utjecati na vaš život. LJUBAV: Planeta Venera u martu ulazi u znak Vodolije i pomoći će vam da poboljšate vaše komunikacione vještine kako u ljubavi tako i u drugim područjima vašeg života. 

Planeta Venera će probuditi strast u vašoj vezi što će je učiniti mnogo jačom i stabilnijom. Međutim, stvari bi se mogle promijeniti kada Venera uđe u znak Bika u maju. Ako planirate da podignete svoju vezu na viši nivo i ozvaničite je brakom, najbolje bi bilo da to uradite u septembru ili oktobru jer će to biti posebno povoljan period za vaš ljubavni život. 



KARIJERA: Početkom godine Jupiter i Saturn će boraviti u vašoj kući karijere što će ovaj periodu učiniti povoljnim za uspjeh i napredak u karijeri. Ukoliko nastavite da se bavite poslom koji sada radite možete očekivati veliki uspijeh. 

2022. godina neće biti povoljna za promjenu karijere, ali će biti povoljna za sklapanje novih poslovnih kontakata što će vam povećati šanse za uspjeh u karijeri. FINANSIJE: Ovo bi mogla biti jako povoljna godina za zaradu novca, ali nepovoljna za trošenje. 



Kada Jupiter uđe u vaš znak vaša finansijska situacija bi se mogla značajno popraviti. Neki pripadnici ovog znaka bi se u ovoj godini mogli odlučiti na kupovinu nekretnine ili novog vozila. Svakako morate biti oprezni kako trošite svoj novac kako ne biste zapali u dugove. 

Ova godina neće biti povoljna za uzimanje kredita i zajmova, zato budite oprezni. PORODICA: Pokušajte da u ovoj godini provodite što više vremena sa svojom porodicom i ne dozvolite da vaši porodični odnosi pate zbog vašeg posla. 

Kada provodite vrijeme sa svojom porodicom, vjerovatno ćete se osjećati mirno. Ovo će učiniti vaš život u kući ugodnijim. Ovo je sjajna godina da se fokusirate na obrazovanje vaše djece ili mlađe rodbine. Ako ste tek u braku i još nemate djecu, onda je 2022. odlična godina za planiranje proširenja porodice. 

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje će biti jako dobro u ovoj godini. Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli suočiti sa manjim zdravstvenim tegobama početkom proljeća, ali to ne treba previše da vas brine. Svakako vodite računa o svom zdravlju, budite fizički aktivni i redovno posjećujte ljekara. U januaru bi se osobe rođene u znaku Ovna mogle suočiti sa manjim problemima u društvenom i poslovnom životu. 

Februar podstiče nezavisnost. Iskoristite ovaj period da se posvetite sebi i odmorite. U martu biste mogli biti prilično zauzeti. Ne dozvolite da vas posao slomi i posvetite malo vremena sebi i svojim voljenima. U aprilu biste se zbog povoljnog uticaja planete Pluton koja će boraviti u znaku Jarca mogli osjećati smireno i sabrano. Maj vas ohrabruje da budete strpljiviji. 

Doći će do nekih promjena u vašem životu ovog mjeseca, ali ništa ludo se neće dogoditi. Jun je odličan mjesec za odmor. Vaš društveni život će biti jako dobar, a vaše finansije bi se mogle značajno popraviti. U julu ćete biti puni pozitivne energije. Iskoristite svaku priliku koja vam se nađe na putu. 

Biće vrijedno toga. U avgustu bi se mogle desiti neke značajne promjene u vašem životu. Vaši postupci će odrediti da li su ove promjene na bolje ili na gore. U septembru će Merkur biti u retogradnoj fazi što bi vam moglo uzrokovati razne komplikacije u životu. 

Oktobar donosi novu dinamiku u baš život. Ovo će biti povoljan periodu za one pripadnike ovog znaka koji planiraju proširenje porodice. U novembru će se mnogi pripadnici ovog znaka fokusirati na svoju porodicu, ali ne smijete zaboraviti i na svoje finansije. 

Decembar će biti jako povoljan mjesec i završiće se pozitivno. Iskoristite ovaj period da se pripremite za buduće promjene. Za osobe rođene u znaku Ovna 2022. godina će biti jako povoljna i pozitivne stvari će prevladati one negativne koje bi se mogle pojaviti. 

Saturn i Jupiter će biti vaši najveći saveznici jer će njihov uticaj na vaš život biti jako povoljan. Ono što ne smijete nikako zaboraviti je da od vaših izbora zavisi kakav ćete život imati.

Pokreće Blogger.