Sezona Strijelca do 21.12. - 3 znaka Zodijaka kojima slijedi jako izazovan period

Iako je energija Strijelca jako pozitivna, astrolozi otkrivaju da će za neke od znakova Zodijaka ovo biti prilično izazovan period. 


Sezona Strijelca je počela 21. novembra i trajaće sve do 21. decembra. Iako ovo možda nije mjesec u kome će vam cvjetati ruže, Sunce će i dalje obasjavati važna područja vašeg života. Za osobe rođene u znaku Bika, Raka i Jarca ovo bi mogao biti period tranzicije. 

Ova energija vas priprema za nešto što možda još niste spremni da primite. Rak: Ovo je periodu u kome ćete morati malo bolje analizirati svoje obaveze i radne zadatke. Ovo je savršeno vrijeme za procjenu na koji način svakodnevno održavate ličnu dobrobit. 



Jako je važno da odvojite malo vremena za sebe i odmor kako biste napunili baterije i omogućili sebi da sve zadatke obavite na vrijeme. Ako ste u skorije vrijeme odlagali neke obaveze ovo je savršen period da ih napokon riješite.

Jarac: Vi ste neko ko daje prednost disciplini i napornom radu nad svim ostalim, tako da ne čudi da će vam ova sezona biti pomalo izazovna. Kako sunce ulazi u vašu 12. kuću izolacije i mentalnog zdravlja, sada je savršeno vrijeme da duboko zaronite u sebe. 



Ovo je period u kome biste trebali da se posvetite sebi i odmorite se. Sada nije vrijeme da gomilate obaveze i nove odgovornosti. Morate sebi odrediti prioritete, a za to će vam trebati mnogo energije. Bik: Ovo nije baš najbolji period za vas, ali ali je savršeno vrijeme da duboko zaronite u sebe i razmislite o vašim odnosima. 

Sezona Škorpje je vjerovatno stavila veliki naglasak na vaše veze, a sada kada sunce prelazi u vašu osmu kuću, od vas će se tražiti da razmislite o vlastitim ličnim granicama u vašim partnerstvima i kako prema njima postupate. U ovom periodu biste se trebali ozbiljno posvetiti svojim potrebama. Iako ova sezona može potaknuti neke teške razgovore, izaćićete iz njih sa boljim razumijevanjem sebe, kao i onoga što vam uje zaista važno.

Pokreće Blogger.