Nikad ti nisam značila ništa - Kasno sam shvatila da je sve sa tobom bila jedna velika laž

Ti nisi bio samo muškarac kojeg sam voljela. Ti si bio moja porodica, moja podrška i moj najbolji prijatelj. 


Naučio si me kako da volim, naučio si me kako da postanem najbolja verzija sebe i kako da volim bezuslovno. Ti si znao da si ti osoba bez koje ne bih mogla živjeti. Prošli smo kroz mnogo toga zajedno. Bilo je tu mnogo problema, ali oni nisu bili važni. 

Bili smo važni samo ti i ja. Ljubav koju smo imali jedno prema drugome je bila dovoljno jaka da preživimo sve i nije postojalo ništa što bi moglo da nas razdvoji. Ali jednog dana više ti nisam bila dovoljna. Prestao si da vidiš u meni ono što si nekad vidio i počeo si da tražiš zabavu sa strane.



Zaboravio si kako je bilo voljeti me svim srcem i počeo si polako da me uništavaš. Počela sam da se lomim, da se povlačim u sebe. Prestala sam voljeti sebe jer me ti više nisi volio, a najteže mi je bilo saznanje d ate više nije bilo briga. 

Nisi imao dovoljno hrabrosti da razgovaraš sa mnom i da raskinemo ko ljudi, već si se ponašao kao da je naša veza odavno gotova i počeo si provoditi vrijeme sa njom. Bila sam uz tebe onda kada niko drugi nije. Podržavala sam te u svemu i uvijek se trudila da ti pomognem kad ti je pomoć trebala. 



Vjerovala sam da čak i ako raskinemo da ćemo ostati dobri prijatelji jer sam ja u tebi zaista vidjela prijatelja, ali nismo. Ti ne samo da si odustao od nas kao od para, ti si odustao i od našeg prijateljstva. Dala sam ti sve i na kraju sam ostala sama i bez ičega. 

Nisam više vjerovala u  sebe i počela sam da sumnjam u svoje vrijednosti. Želim ti se zahvaliti na svim lijepim uspomenama, ali želim ti reći da mi ne trebaju više. Ni ti mi nećeš trebati više. Vjerovala sam u tebe i milila sam da nikada nećeš odustati od nas, ali sam se prevarila. 

Ti si prestao biti neko koga volim. Kasno sam shvatila da je sve sa tobom bila jedna velika laž i da ti nikada nisam značila ništa. Zato želim nastaviti dalje i zatvoriti ovo poglavlje svog života. Vjerovala sam u tebe, ali ti nikada nisi vjerovao u mene, nisi vjerovao u nas.

Pokreće Blogger.