Mlađe jesu privlačnije ali su i zahtjevnije: Ženski zahtjevi koje zreli muškarci teško razumiju

Mnogi muškarci stariji od 40 godina smatraju da je bolje zabavljati se sa mlađim ženama, ali zaboravljaju na brojne zahtjeve koje mlađe pripadnice suprotnog pola imaju. 


Pored mlađih žena muškarci se osjećaju ponovo mlado, veselo i bezbrižno, međutim njihovo uzbuđenje i euforija nestaju kada djevojke počnu iznositi zahtjeve koje ovi muškarci ne razumiju i smatraju ih glupim. Pogledajmo koji su to najčešći zahtjevi koje muškarci stariji od 40 ne razumiju. 

1. Vrijeme je da se malo dovedeš u red; Kada ovo kažu žene uglavnom misle na fizički izgled muškarca. Iako mnogi muškarci smatraju da su u savršenom redu i da im ništa ne nedostaje, mlađe pripadnice ljepšeg pola bi željele da njihov muškarac izgleda kao Apolon. 



Iako vode brigu o svom zdravlju, odrasli muškarci često ne pridaju mnogo pažnje svom fizičkom izgledu. 2. Bogat intimni život; Imati odnos nekoliko puta u toku dana muškarcima može biti zanimljivo u početku, ali kasnije im može postati zamorno. 

Mnogi muškarci u zreloj dobi se često plaše da ne mogu zadovoljiti sve potrebe svoje ljepše olovine, pa često insistiraju d arade mnoge druge stvari zajedno koje ne uključuju intimnost. 3. Pretjerana romantika; Zene vole romantične geste i sastanke i male znakove pažnje. 



Iako muškarcima to u početku ne smeta, vremenom im dosadi da stalno ispunjavaju razne želje svoje mlade partnerke. 4. Muškarac treba uvijek sve da plaća; Kada muškarac dođe u zrele godine on jako dobro zna kako je zaradio svoj novac i ne želi ga trošiti na gluposti. 

U redu je da svojoj ljepšoj polovini pruži sve što joj treba, ali ne želi finansirati njena druženja sa prijateljicama po restoranima i klubovima. 5. Uvijek zajedno; Muškarac u 40im već ima neke ustaljene navike, hobije i drage prijatelje sa kojima voli provoditi vrijeme. 

On ne razumije stalnu potrebu žene da uvijek i svuda idu zajedno te da budu nerazdvojni kao sijamski blizanci. Po njegovom mišljenju svako od njih treba imati svoj život odvojeno od veze i ne trebaju jedno drugome to uskraćivati.

Pokreće Blogger.