"Loši" momci su zabavni, "dobri" su dosadni - 3 razloga zašto mnoge žene ignorišu dobre momke

Mnoge žene ignorišu dobre momke i više pažnje posvećuju lošim momcima jer im oni mogu ponuditi uzbuđenje i avanturu. 


Ovo se najbolje vidi u školi kada se sve djevojčice zaljubljuju u jednom ili dva dječaka u razredu dok ostale iako su možda ljepši, ignorišu i ne obraćaju pažnju sa njim. Takvi muškarci se izdvajaju od ostalih prije svega po svom ponašanju. 

Postoje tri razloga zbog kojih mnoge žene ignorišu dobre momke. 1. Mnoge žene dobre momke smatraju dosadnima; Mnoge žene dobre momke smatraju dosadnim. Često govore kako oni ne mogu da im ponude ono što im je potrebno.



Ovo se posebno dešava kada su žene još uvijek mlade i kada od muškarca očekuje da je zabavi i vodi na m jesta gdje će se dobro zabaviti. Dobre momke smatraju dosadnim, a upravo su ti dobri momci oni za kojima žale kada uđu u zrele godine. 

Tek tada počinju obraćati pažnju na muškarce koje do tada nisu ni pogledale. Odjednom joj upravo ovaj muškarac postaje najbolji kandidat za budućeg muža i oca njene djece. 2. Pored njega se ne osjeća kao žena; Žene ponekad znaju biti jako kontradiktorne. 



U jednom trenutku žele da muškarac bude uvijek pored nje i da je obasipa pažnjo, a u drugog se žale kako je previše dosadan i pretjeruje u pažnji koju joj muškarac daje. Mnoge se žale da se pored dobrog muškarca ne osjećaju kao žene, dok se pored loših muškaraca češće osjećaju tako iako se oni ponekad prema njima ponašaju loše. 

Dobre muškarce žene smatraju previše mekim i govore da ne izazivaju nikakva osjećanja u njima. 3. Plaše se da će ih prijateljice ismijavati; Često žene koje imaju mnogo prijateljica traže za partnera muškarca kojeg ne bi bilo sramota da upoznaju sa svojim prijateljicama. 

One žele pokazati svojim prijateljicama kakvog su muškarca osvojile. Ako izaberu dobrom muškarca možda njihove prijateljice to možda neće cijeniti. Nažalost ili na sreću u mladosti preferiraju muškarca koji ne misli ni na koga osim na sebe, a i stalno radi svakakve prilično čudne stvari. Žena je spremna na sve za njega. Ona takvog muškarca voli potpuno i bezuslovno.

Pokreće Blogger.