Život je prekratak da ga trošite na pogrešne ljude - Poruka ženama koje su izgubile vjeru u ljubav

Nemojte dozvoliti manipulatorima, narcisima i lažovima da vam podvaljuju svoje igrice kao ljubav. 


Oni su sebični, misle samo na sebe i od njih nikada nećete dobiti ljubav kakvu zaslužujete. Život je previše kratak da biste ga potrošili na pogrešne ljude, lažna obećanja i laži. Jedan život imaš i zato nemoj gubiti svoje vrijeme pored nekoga ko te ne zaslužuje. 

Život je previše kratak da biste ga trošili na ljude koji ne znaju kako se ponašati prema vama zato nemojte gubiti vrijeme čekajući da se početi ponašati prema vama onako kako zaslužujete. Budi svjesna koliko vrijediš i nemoj se zadovoljiti ni sa čim osim onoga što smatraš da zaslužuješ. 



Ne gubi svoje dragocjeno vrijeme pokušavajući nekoga promijeniti. Nećeš uspjeti. Promjeniti se može samo ona osoba koja to želi i samo oni sami mogu da se mijenjaju. Ni jedan muškarac ne zaslužuje tvoje suze zato je vrijeme da kažeš zbogom svima onima koji su te povrijedili. 

Zaslužuješ najbolji tretman na svijetu. Ne gubi svoje vrijeme na manipulatore jer će se oni na sve načine truditi da te obezvrijede kako bi mogli lakše upravljati i manipulisati sa vama. Oni žele uništiti sve dobro u vama nemojte im to dopustiti. 



Vi niste igračka da bi dozvolili da se neko igra sa vama. Vi ste dobra žena, hrabra i to uvijek trebate znati. Pravi muškarac će znati kako da te nasmije, kako da te usreći. On neće manipulisati, lagati i varati. Mnogo je takvih muškaraca samo još uvijek nisi naišla na jednog. 

Nikad nemoj prestati vjerovati u ljubav i nikad se nemoj prestati nadati da će se takav muškarac pojaviti. A kada se pojavi natjeraće te da zaboraviš na sve ono loše što ti se dešavalo. Poklanja će ti svoju neizmjernu ljubav i nikada neće odustati od tebe. 

Pravi muškarac zna da je život previše kratak da biste ga trošili na polovične veze i mlake ljubavi, a jednom kada vas izabere nikad se neće prestati boriti za vas. Samo budite strpljivi. Šta god radili u međuvremeno nemojte pristajati na manje nego što zaslužujete. Prihvatite samo ono što vas čini srećnima i recite ne manipulacijama, lažima i sebičnim ljudima.

Pokreće Blogger.