Ženi moraš dati razlog da ostane u tvom životu - U suprotnom će otići

Tvoj ponos, tvoj ego i tvoje sebične potrebe su je navele da te ostavi. 


Trebao si joj kupiti cijeće, držati je za ruku, a umjesto toga ti si je pustio da ode. Uzimao si njenu ljubav zdravo za gotovo i mislio si da će ona tu biti zauvijek. Ne očekuj njenu ljubav ako nisi spreman uzvratiti joj istu. Nemoj ignorisati kada ti posvećuje svoju pažnju. 

Ne tjeraj je da se osjeća glupo jer voli nekoga poput tebe. Nemoj biti razlog zbog koga ona ne spava noćima jer si tu, ali si u stvari u mislima daleko od nje. Nemoj je tjerati da se osjeća da nije dovoljno dobra. Ako ti se sviđa uradi nešto, reci nešto. 



Pokaži joj da ti je važna i da ćeš uvijek birati samo nju. Pokaži joj da ti je prioritet, odvoji vremena za nju. Nemoj je držati pored sebe samo da bi podizao svoje samopouzdanje. Nemoj je razočarati, nemoj je povrijediti jer ona to nikada ne bi uradila tebi. 

Ako ti je bar malo stalo do nje i ako ne možeš da joj uzvratiš ljubav koju ti ona pruža pusti je. Cijeni je i poštuj je dok je pored tebe, a ako to ne možeš pusti je, neko drugi će je voljeti i poštovati onako kako zaslužuje. Ona želi da je ti voliš, da je želiš na isti način na koji ona voli tebe. 



Ona je u stanju strpljivo čekati, ali neće čekati zauvijek. Ženi je potreban razlog da ostane u tvom životu, a ako ga ne nađe otići će budi siguran u to. Zato ako je želiš pored sebe daj joj razlog zbog koga će postati pored tebe.

Pokreće Blogger.