Stidljivi muškarci vole u tajnosti: Jasni pokazatelji da mu se sviđaš, ali nema hrabrost da ti kaže

Stidljivi muškarci se drugačije ponašaju kada su zaljubljeni od drugih muškaraca. 


Nima je često jako teško priznati svoja osjećanja i ljubav koju osjećaju prema ženi. To znači da ćete morati obratiti više pažnje na znakove koji bi mogli otkriti njegova osjećanja, ako mislite da biste mu mogi uzvratiti ista. 

1. Uvijek će se truditi da bude u vašoj blizini; Stidljiv i nesiguran muškarac će uvijek tražiti način da bude u blizini žene koja mu se sviđa. Trudiće se da bude u užem krugu vaših prijatelja kako bi provodio što više vremena sa vama. 



2. Nervozan je u vašoj blizini; Nervoza je obično dobar znak kada se sviđate stidljivom muškarcu. Stidljivi muškarci su često jako nesigurni pa je kod njih nervoza pojačana. 3. Uhvatite ga kako vas često gleda; Možda to nećete moći uvijek primjetiti, ali muškarac kome se sviđate neće skidati pogled sa vas i nadaće se da ćete mu uputiti koji nježan pogled i osmijeh. 

 4. Oponaša vas; Ovo je nešto što stidljiv muškarac ne radi namjerno, već nesvjesno kopira vaše geste i ponašanje. Događa se zato što je fokusiran na vas i želi da nauči što je više moguće o vama, što uključuje i govor vašeg tijela. 



5. Više voli da komunicirate porukama nego da razgovarate; Stidljiv muškarac će biti vjerovatno previše nervozan da razgovara sa vama, pa će mu biti lakše da sa vama komunicira preko poruka. Stidljivim ljudima je jednostavno udobnije u interakciji na ovaj način. 

Takođe, to ne znači da će mu odmah biti udobno kada ga sledeći put vidite lično, ali to je početak. 6. Malim stvarima će vam pokazati svoju ljubav; Stidljivi muškarci ne prave velike romantične geste, ali će vam malim stvarima dati do znanja da mu se sviđate. 

Možda će vam donijeti užinu ili piće ili će samo na neki način pokušati biti ljubazan prema vama. 7. Sluša vas kada govorite; Stidljivi muškarci imaju tendenciju da bolje slušaju. Uvijek će vas pažljivo slušati kada pričate i sjećaće se svega što ste rekli. 

8. Postavlja mnogo pitanja; Iz želje da otkriju što više o vama, stidljivi muškarci postavljaju brojna pitanja pa često mogu i pretjerati sa tim. Nemojte mu to uzimati za zlo i imajte na umu da je ovo njegov način da vas upozna. 

9. Slaže se sa vama; Jedna od mana stidljivih muškaraca je što se uvijek slažu sa onim što kažete. To ne rade iz loše namjere već se žele uvjeriti da imate mnogo zajedničkih stvari. 10. Uvijek će vam biti pri ruci; Stidljiv muškarac će vam uvijek ponuditi svoju pomoć jer mu je stalo do vas i želi vam pomoći. 

On takođe traži razlog da bude u vašoj blizini, pa ako pomenete d avam treba pomoć uvijek će se ponuditi. 11. Ponaša se čudno kada razgovarate sa drugim muškarcima; Njegovo ponašanje ili držanje se može malo promijeniti ako misli da ste zainteresovani za druge muškarce jer će njegova osjećanja biti povrijeđena. Ako primjetite da se stidljiv muškarac ponaša čudno kada razgovarate sa drugim muškarcima znajte da mu se sviđate.

Pokreće Blogger.