"Spremna sam za 5 minuta" - Poruke koje muškarce nerviraju, a često ih dobiju od svojih žena

Iako možda ne obraćate puno pažnje na kratke poruke koje šaljete svom muškarcu, one mogu biti jako važne. 


Možda su neke od njih po vašem mišljenju bezazlene, ali vašeg partnera one mogu jako nervirati čak i povrijediti. Prije nego što pošaljkete neku od sledećih poruka svom muškarcu razmislite kako bi ona mogla uticati na njega. 1. "Da li si dobio moju poruku"; Da, sigurno je dobio vašu zadnju poruku, a ako vam nije odgovorio zapitajte se da li postoji razlog za to. 

Morate biti strpljivi, ne možete očekivati da vam odmah odgovori na svaku vašu poruku. Možda je trenutno zauzet ili nema telefon pri ruci. 2. "Jako sam tužna"; Možda se zaista u nekom treunutku osjećate tužno i usamljeno i potrebna vam je podrška, ali morate malo misliti i na njegova osjećanja. 



Možda i sam prolazi kroz težak period i ima probleme sa kojima se mora nositi. 3. "Ne znam"; Ako vas pita za mišljenje to znači da mu je vaše mišljenje važno inače vas ne bi pitao. Nemojte mu odgovarati samo sa "ne znam", pokušajte biti iskreni. 

4. "Jesi uradio ono što sam ti rekla"; Morate imati povjerenja u svog muškarca i ne smijete ga stalno zapitkivati da li je obavio ono što ste mu rekli. To što mu stalno šaljete ovakvu poruku će ga samo iznervirati i sigurno neće uraditi ono šta ste željeli. 



5. "Zašto si zauzet cijeli vikend"; Ne smijete stalno kontrolisati svog muškarca. Ako je planirao provesti vikend sa prijateljima ne smijete ga natjerati da osjeća krivicu zbog toga. 6. "Dječko moje prijeteljice je uradio..."Ovo mu se nikako neće svidjeti. 

Ovakvom porukom ga upoređujete sa drugim muškarcem, što mu sigurno neće biti drago. Nemojte stalno govoriti šta je momak vaše prijateljice uradio za nju i slično. 7. "Zašto mi ne odgovaraš"; Morate imati na umu da se njegov život ne vrti samo oko vas i vaše veze, a i vaš ne bi trebao da se vrti oko njega. 

Možda je trenutno zauzet, sigurno će vam se javiti kad uhvati priliku. 8. "Spremna sam za 5 minuta"; Ovo je možda poruka koja najviše nervira muškarce. Ako znate da nećete biti spremni za pet minuta recite mu to. Cijenite njegovo vrijeme ako ne želite izgubiti njegovo povjerenje i rizikovati da otkaže sastanak.

9. "Ništa ne radiš za mene"; Ako kažete da on nikad ništa ne čini za vas onda vjerovatno pretjerujete. Umjesto da mu nabijate neke stvari na nos i tjerate ga da se osjeća krivim, objasnite mu šta biste željeli da on učini za vas. 

10. "Moram otkazati sastanak"; Otkazivanje sastanka u zadnji čas trebate izbjegavati, osim ako se radi o nekom hitnom slučaju koji ne može čekati. Međutim, ako to radite previše često iz nekih bezveznih razloga možete izgubiti njegovo povjerenje.

Pokreće Blogger.