Sezona Škorpije do 21.11. - Znakovi Zodijaka za koje bi ovo mogao biti težak period

Sezona Škorpije počinje 23. oktobra i trajaće sve do 21. novembra, a za neke od znakova Zodijaka ova sezona neće biti tako dobra. 


Škorpija je vodeno znak koju karakrteriše emocionalna sigurnost i privatnost. Kako ovaj znak spada u drugu kuću u natalnoj karti svake osobe, energija Škorpije može imati različit uticaj na svakoga od nas. Kada započne sezona Škorpije neki od znakova Zodijaka bi se trebali malo povući kako bi riješili neke osnovne stvari koje ih muče. 

Ovan: Neke veze koje ste započeli u prethodnoj sezoni sad bi mogle biti na ispitu. Morate razmisliti o tome kako se osjećate pored nekih osoba i da li im možete vjerovati te da li ste sigurni da će te osobe poštovati vaše lične granice. 



Osobe rođene u znaku Ovna svoju nezavisnost shvataja jako ozbiljno pa vam je potreban partner koji će to poštovati. Sezona Škorpije bi mogla opteretiti dinamiku vaše veze, ali shvatite to kao test kako biste vidjeli da li vaša veza može izdržati test vremen. 

Blizanci: Ovo je periodu u kome ćete morati posvetiti malo više pažnje nekim svakodnevnim stvarima. Sezona Škorpije je savršen period za reorganizaciju kako biste sve svoje obaveze mogli završiti na vrijeme. Energija Škorpije će vas ohrabriti da usvojite neke nove dobre navike i uvrstite ih u svoju svakodnevnicu. 



Važno je da ozbiljno shvatite svoje odgovornosti, ali nemojte u tome pretjerivati. Važno je da nađete neku zdravu ravnotežu koja vam najbolje odgovara. Strijelac: Sezona Škorpije od vas zahtjeva da malo usporite kako biste mogli da se odmorite i napunite svoje baterije. 

Da biste nastavili širiti svoje znanje i mudrost morate preispitati sami sebe te povesti računa o svojim navikama. Iako ovo možda nije najpovoljniji i najdruštveniji periodu u godini, pokušajte pauzirati neke poslove kako biste se mogli posvetiti sebi i zadovoljiti neke svoje potrebe.

Pokreće Blogger.