Sezona Škorpije do 21.11. - Blizancima će sve ići od ruke, Vagama finansije u prvom planu

Ulaskom Sunca u znak Škorpije 23. oktobra zvanično počinje sezona Škorpije koja će trajati do 21. novembra. 


U ovom periodu ćemo moći pronaći ravnotežu koja nam je potrebna u izgradnji odnosa kako ljubavnih tako i prijateljskih. Ovo će biti savršen period za istraživanje i usavršavanje naših kreativnih strasti i istraživanje svoje podsvijesti. 

Pogledajte šta to sezona Škorpije donosi za svaki znak Zodijaka. Ovan: Sezona Škorpije će vam pomoći da istražite sve svoje skrivene talente. U ovom periodu će se u vama probuditi želja ua avnturom i slobodnijim načinom života. 



Međutim, moraćete prihvatiti da je emocionalna i finansijska sigurnost jako važna i tome trebate težiti. Bik: Sezona Škorpije bi mogla donijeti nemir u vaše veze kako ljubavne tako i prijateljske. Ovo je periodu u kome ćete se morati više posvetiti vezama za koje želite da opstanu i da traju. 

Blizanci: Ova sezona bi mogla biti obećavajuća za osobe rođene u znaku Blizanaca. Vaša strast prema poslu kojim se bavite će biti jako izražena i svaki posao koji započnete ćete završavati sa lakoćom. Bićete jako produktivni i veoma predani poslu, a vaš trud bi mogao biti jako brzo prepoznat. 



Rak: Ovo će biti idealan period da istražite svoje žudnje i pokažete svom partneru šta želite. Nemojte se plašiti da izrazite svoje želje i potrebe jer je to jedini način da dobijete ono što želite. Lav: Osobe rođene u znaku Lava bi moglebiti jako nostalgične u ovom periodu. 

Sa radošću ćete se prisjećati nekih stvari iz prošlosti koje su vas činile srećnima. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima, organizujte porodično druženje u kome ćete svi uživati. Djevica: Vaše komunikacione vještine će u ovom periodu biti veoma izražene što će vam biti od velike pomoći u uspostavljanju novih kontakata i upoznavanju novih ljudi. 

U ovom periodu takođe ćete imati potrebu da se ponovo povežete sa nekim judima iz prošlosti koji su vam bili jako dragi. Vaga: Osobe rođene u znaku Vage će u ovom periodu biti fokusirane na svoje finansije. Nemojte se ustručavati da tražite povišicu ako smatrate da je zaslužujete. 

Takođe, u ovom periodu ćete željeti da radite više i tražićete dodatni način da popravite vaše finansije. Škorpija: Ovo je period u kome će škorpije poželjeti raditi na sebi i usavršiti neke svoje vještone i talente. Sunce u vašem znaku i Mars koji će uskoro ući u vaš znak će aktivirati vašu kuću identiteta i dati vam energiju koja vam je potrebva da se razvijate. 

Strijelac: Prije nego što pokažete svijetu ko ste u svojoj sezoni, prvo morate bolje razumjeti sebe. Sezona Škorpiona dodiruje vaše najdublje strahove, talente, vještine i tajno ja. Možda ćete iznenada shvatiti svoje slabosti i prednosti tokom sezone Škorpije. 

Jarac: Sezona Škorpije vas poziva da njegujete vaša prijateljstva. Nemojte se ustručavati da napravite pauzu od svog napornog rada kako biste se posvetili ljudima koji su vam dragi. Vaši prijatelji i porodica su vaša najveća podrška. 

Nemojte ih zapostavljati. Vodolija: Iako je Škorpija predstavljen kao misteriozan znak, to ne znači da treba da se odreknete profesionalnog priznanja. Ako ništa drugo, sezona Škorpiona ohrabruje profesionalnu strategiju kako biste mogli postići i biti poznati baš po onome što želite. 

Ribe: Sezona Škorpije će vam dati hrabrost da istražite nepoznato jer u centar pažnje stavlja vaš sektor obrazovanja, filozofije, duhovnosti i putovanja. Ovo je periodu u kome ćete se posvetiti svom obrazovanju i usavršavanju svojih vještina i talenata.

Pokreće Blogger.