Pun Mjesec u Ovnu 20.10. - Lavovi su spremni na promjene, Strijelčevi će biti jako osjećajni

Pun Mjesec u ovom mjesecu će se na nebu pojaviti 20. oktobra u vatrenom znaku Ovna. 


Pun mjesec u ovnu bi nas mogao učiniti nespremnima da ispunimo svoje najstrasnije želje. Međutim, mogao bi vam dati priliku da se transformišete i napravite neke jako važne promjene. Pročitajte kako će ovaj pun Mjesec uticati na vaš znak. 

Ovan: S obzirom da pun mjesec pada u vašem znaku, bićete dodatno zagrijani za kretanje ka postizanju velikog ličnog clja. Ako se stvari ne budu odvijale onako kako vi želite mogli biste osjetiti neke jake emocije koje uglavnom želite skriti. 



Bik: Mnogi pripadnici ovog znaka bi za vrijeme punog Mjeseca mogli raditi na preispitivanju sebe i nekih svojih postupaka. Ono što je najvažnije jeste da rudete realni i iskreni prema sebi. Blizanci: Pun Mjesec bi mogao izazvati napetost i nervozu u vašem životu. 

Posebnu pažnju biste trebali obratiti na vaš odnos sa saradnicima i bliskim prijateljima. Rak: Jako je važno da usporite i razmislite o nekim stvarima koje ste uradili u skoroj prošlosti. Možda ste nekim svojim postupcima povrijedili neke ljude pa je važno ispraviti stvari dok se još mogu ispraviti. 



Lav: Lavovi bi se mogliu osjećati frustrirano jer su po ko zna koji put zaglavili u rutinu. Želite promjeniti neke stvari, ali to vam ne ide od ruke. Djevice: Pun mjesec u vašoj osmoj kući emocionalnih veza i seksualne intimnosti prilika je da posjedujete i izrazite svoje duboko ukorijenjene potrebe i želje partneru ako želite da vaša veza opstane. 

Vaga: Ovaj pun Mjesec događaj definitivno će testirati vašu uobičajenu predanost očuvanju svemira, ali moglo bi biti vrijeme da to ostavite u odbrani svojih potreba unutar veze jedan na jedan. Škorpija: Ovaj pun Mjesec bi mogao imati jako pozitivan uticaj na osobe rođene u ovom znaku. 

Željećete napraviti neku promjenu i okrenuti novi list u svom životu. Strijelac: Osobe rođene u znaku strijelca bi za vrijeme ovog punog Mjeseca mogle biti jako osjećajne. Imaće potrebu da iskažu svoja osjećanja i pokažu partneru ono što osjećaju. 

Jarac: Neki jarčevi će željeti napraviti veli promjene u svom životu. Dok će jedni razmišljati o novom poslu, drugi će razmišljati o preseljenju u drugi grad ili državu. Ono što je najvažnije jeste da uradite ono što vi želite ne ono što drugi očekuju. 

Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije bi se za vrijeme ovog punog Mjeseca mogle osjećati veoma zbunjeno što bi ih moglo ometati u obavljanju svakodnevnih obaveza i zadataka. Ribe: Ovaj pun mjesec bi mogao imati veliki uticaj na vaše finansije. Postoji mogućnost povišice ili novčanog bonusa. Vodite računa o svojim finansijama i ne dozvolite da vam zadaju glavobolje.

Pokreće Blogger.