Ljubavna astro analiza za Novembar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Ljubavna astro analiza za novembar za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelca 


Vaga:Vage će pronaći radost u malim stvarima i neće se previše zamarati nekim nevažnim stvarima. Ovo je mjesec u kome će Vage jednostavno željeti da uživaju u životu sa svojim partnerom. Vage koje su u braku će imati odnos prepun blaženstva i uživaće u sreći pored svog partnera. 

Imaćete jako dobru komunikaciju i isti pogled na neke planove za budućnost. Slobodne Vage će svojim šarmom privlačiti pažnju suprotnog pola kao magnetom. Gdje god se pojavite bićete primjećeni. Ljudi koje budete sretali će biti oduševljeni vašom strašću pa vam neće biti problem u pronalaželju romantičnog partnera. 



Škorpija: Novembar će biti mjesec prepun romantike za osobe rođene u znaku Škorpije. Zvijezde će vam biti naklonjene kada jeljubav u pitanju pa bi bilo dobro da to iskoristite najbolje što možete. Ukoliko niste sigurni u neke odluke koje trebate donijetiu vezi vaše veze slušajte svoje srce i svoj unutrašnji glas. 

Škorpije koje su u braku će imati miran i harmoničan odnos sa partnerom. U vezi će vladati romantika i strast. Slobodne Škorpije imaju jako lijepe izglede da u ovom mjesecu upoznaju svoju srodnu dušu. Sklapanje novih veza će biti jednostavno i bez napora. 



Strijelac: Iako bi se na početku mjeseca mogle javiti neke manje nesuglasice, druga polovina mjeseca bi mogla biti jako povoljna za vaš ljubavni život. Nemojte dopustiti da vam neki porodični sukobi pokvare vaš odnos koji imate sa partnerom. Oni Strijelčevi koji u u braku bi mogli uživati u strasti koja će u ovom mjesecu samo rasti. 

Vaš partner će preuzeti inicijativu i poduzeti korake koji bi vam mogli pomoći da poboljšate vaš odnos. Slobodi Strijelčevi će zračiti šarmom i privlačiće pažnju suprotnog pola. Do kraja mjeseca bi mogli očekivati da vam se dese neke nevjerovatne promjene na polju ljubavi.

Pokreće Blogger.