Ljubavna astro analiza za Novembar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Ljubavna astro analiza za novembar za osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice. 


Rak: Zbog vašeg lošeg temperamenta vaš ljubavni život bi mogao biti u zastoju. Morate se potruditi da atmosfera u vašoj vezi bude ugodnija kako ne biste rizikovali da nastanu neki sukobi koji bi mogli dovesti do raskida. Pokušajte da ispravite neke svoje greške i učinite vezu stabilnijom. 

Rakovi koji su u braku svoj bračni život mogu učiniti ugodnijim ukoliko budu provodili više vremena sa svojim partnerom. Za slobodne Rakove zadnja sedmica novembra bi mogla biti jako povoljna za nova poznanstva i nove veze. 



Lav: Vaše poslovne obaveze koje su se jako nagomilale u zadnje vrijeme bi mogle imati veliki uticaj na vašu vezu. Važno je da date sebi malo slobodnog vremena kako biste mogli provesti vrijeme sa svojim partnerom. Sredina mjeseca bi mogla biti jako povoljna za vaš ljubavni život, a neki Lavovi bi mogli čuti neke jako lijepe vijesti koje će pozitivno uticati na vezu. 

Za bračne parove novembar bi mogao biti jako povoljan i ugodan. Slobodni Lavovi će biti jako šarmantni i strastveni te će sa lakoćom privlačiti pripadnike suprotnog pola. Zvijezde će vam biti naklonjene u sklapanju novih veza i poznanstava. 



Djevica: Za osobe rođene u znaku Djevice početak novembra bi mogao biti jako traumatičan. Međutim, druga polovina mjeseca bi mogla biti jako ugodna. Mogle bi vam se desiti mnoge neočekivane i ugodne stvari. Nemojte svoj dobar odnos sa partnerom pokvatiti porodičnim svađama. 

Bračni parovi bi se mogli suočiti sa nekim nesporazumima koji bi mogli unijeti nemir u njihov ljubavni život. Kada riješite te nesporazume vaš ljubavni život bi mogao biti mnogo ugodniji. Slobodne Djevice će imati podršku planeta u pronalaženju ljubavnog partnera, ali morate biti oprezni kako ne biste upali u ljubavnu zamku.

Pokreće Blogger.