Jupiter je krenuo direktno 18.10. - Znakovi Zodijaka koji mogu očekivati period velike sreće

Jupiter je svoje retrogradno kretanje završio 18. oktobra i počeo je da se kreće direktno nakon nekoliko mjeseci.


Kako Jupiter nastavlja svoje kretanje direktno mi nastavljamo širiti naš um. Ovaj tranzit bi nam mogao donijeti jedno pravo prosvjetljenje. Ako želite primiti pozitivnu energiju koju donosi Jupiter svojim direktim kretanjem morate se zamisliti kao sretnik. 

Za neke od znakova Zodijaka slijedi period velike sreće. Provjerite da li ste među njima. Bik: Osobe rođene u znaku Bika su savršen primjer kako se neko može razvijati i rasti. U periodu koji je iza nas ste mnogo vremena proveli istraživajući sebe i svoju dušu. 



Sve prepreke koje su bile pred vama bi sada mogle nestati i moći ćete osjetiti snažan nalet pozitivne energije. Moći ćete ostvariti sve ono što zamislite i to jako brzo. Vaga: Za vrijeme retrogradnog kretanja Jupitera mnogi pripadnici ovog znaka su proširili svoja interesovanja. 

Direktno kretanje Jupitera vam vraća entuzijazam i daje vam energiju koju ćete moći usmjeriti u ostvarenje svojih ciljeva. Pred vama je period velike sreće kada bi vam sve moglo ići od ruke. Sada kaka su sve prepreke uklonjene možete krenuti naprijed sa novim smjerom i pozitivnim stavom.



Strijelac: Jupiter, kao vaša vladajuća planeta, bi mogla imati jako veliki i pozitivan uticaj na vaš život. Upravo vam je ta tamna energija Jupitera bila potrebna da postanete ono što ste danas, a sada kada je Jupiter krenuo direktno je savršen trenutak da završite sve projekte i planove koje ste započeli. 

Ovo bi mogao biti period velike sreće za vas. Možete očekivati veliku kreativnost i jasnije misli te sposobnost da sa lakoćom i gracioznošću izrazite svoje mišljenje.

Pokreće Blogger.