Filozofija života: Postoje 3 vrste ženske sreće - Ako posjedujete bar jednu vi ste srećna žena

Ponekad možete čuti ljude kako govore da žena ima sve u životu, ali nema žensku sreću. 


Šta je to ženska sreća i po čemu se ona razlikuje od sreće uopšte. Vjeruje se da postoje tri vrste ženske sreće. Prva je kada voliš i kada si voljen. Druga je biti majka i pronaći sreću u svojoj djeci. Treća je biti samostalna žena koja ima svoj vlastiti izvor prihoda i koja sama donosi važne odluke. 

Kada možete birati sa kim želite živjeti i kada ste u stanju upravljati svojim životom. Ako žena posjeduje sve ove tri komponente to je za nju velika sreća, ali i ako posjeduje samo jednu, to je takođe velika sreća za ženu. 



Kada nađete svoju sreću hranite je, razvijajte i cijenite je. Uzgajajte je i njegijte kao svoju djecu. Zato ako postoji samo jedna od ove tri sreće u životu žene, ona je srećna žena. Naša ženska sreća zavisi samo od nas samih. Svako od nas može razviti sposobnost da voli i primi ljubav. 

Ako ne možete imati svoju djecu, možete ih usvojiti ili pronaći posao koji je vezan za djecu. Takođe, svaka žena se može osamostaliti, naći posao koji joj donosi lijepe prihode i preuzeti odgovornost za svoj život. 



Svaka žena u sebi nosi sjeme sreće, ali od njenog truda zavisi kako će ono rasti. Međutim, ako u životu žene ne postoji ni jedna od ove tri vrste sreće, tada morate pronaći razlog. Svoju žensku sreću morate steći, to je vaš zadatak i vaša misija. Kada to učinite i nađete svoju sreću morate je cijeniti, razvijati i hraniti je zahvalnošću. Morate brinuti o svojoj sreći kao o nježnom cvijetu.

Pokreće Blogger.