Detaljna astro analiza za Novembar - Šta bi mogli očekivati Ovan, Bik i Blizanci

Detaljna astro prognoza za Novembar za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Vrijeme je da krenete naprijed i pokažete mnogo hrabrosti ako želite postići ono što želite. Ovo bi mogao biti veoma produktivan mjesec za vas u kojem bi vam se mogle pružiti razne mogućnosti da započnete neke nove stvari. Vaša intuicija će biti jako dobro izražena pa bi bilo dobro da to iskoristite. 

U drugoj polovini mjeseca biste se mogli suočiti sa nekim jako čudnim situacijama pa bi bilo dobro, ukoliko budete u mogućnosti, da ih izbjegnete. Kada je u pitanju vaše zdravlje ono će u ovom mjesecu biti jako dobro. Važno je samo da izbjegavate stresne situacije. 



Planete će vam u ovom mjesecu biti naklonjene i pomoći će vam da postignete uspijeh na radnom mjestu. Komunikacija sa radnim kolegama i nadređenima će biti jako dobra. Kada su u pitanju vaše finansije one bi mogle biti jako stabilne u ovom mjesecu, ipak, nemojte sebi dozvoliti da se previše opustite. 

Bik: U ovom mjesecu neki od pripadnika ovog znaka bi mogli razmišljati o nekim stvarima iz prošlosti. Nemojte dozvoliti da vam neke stvari iz prošlosti pokvare raspoloženje. Sredinom mjeseca biste se mogli suočiti sa nekim finanasijskim problemima. 



Nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri i ostanite smireni. Kada je u pitanju vaša karijera stvari će biti jako povoljne. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli očekivati značajan napredak u karijeri. Kada je u pitanju vaše zdravlje jako je važno izbjegavati stresne situacije, a ovaj mjesec bi mogao da donese mnogo takvih situacija. 

Trudite se da budete smireni i izbjegavajte ishitrene reakcije. Blizanci: Prva polovina mjeseca bi mogla biti prilično teška za pojedine osobe rođene u znaku Blizanaca. Međutim, stvari bi se mogle poboljšati kako mjesec bude odmicao. 

Pokušajte da budete pozitivniji kako iste mogli prevladati sve neugodne situacije u kojima biste se mogli naći. Nemojte se ustručavati da tražite pomoć od prijatelja ako vam pomoć bude potrebna. Neki od njih će vam rado izaći u susred. 

Pokušajte da budete malo odlučniji jer biste se u ovom mjesecu mogli naći u situaciji da morate donijeti neke jako važne odluke koje bi mogle uticati na vašu budućnost. Neki Blizanci bi se mogli suočiti sa nekim manjim problemima na poslu. Može doći do neslaganja i konflikta sa nekim od radnih kolega. Pokušajte to da izbjegnete.

Pokreće Blogger.