Uticaj retrogradnog Merkura na ljubav do 18.10.: Ovnovi će biti na testu, Lavovi izbjegnite dramu

Planeta Merkur započinje svoje retrogradno putovanje 27. septembra koje će trajati sve do 18. oktobra. 


Biće to tri sedmice sa problemima u komunikaciji, kašnjenjima, zbunjenosti i još mnogo toga. Ovaj, poslednji, retrogradni Merkur se dešava u znaku Vage koji vlada partnerstvima i vezama, zbog čega bi ovaj retrogradni merkur mogao imati veliki uticaj na naš ljubavi život. 

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će ova retrogradnost staviti na test. Svi oni razgovori i problemi u vašoj vezi koje ste gurali pod tepih bi mogli ponovo isplivati na površinu. Ako budete otvoreni i iskreni mogli biste izgladiti stvari sa svojim partnerom i pronaći ravnotežu u vezi. 



Bik: Bikovi će morati biti posebno oprezni sa vremenom kako se ne bi doveli u situaciju da kasne. Planiranje sastanka sa partnerom bi mogli biti jako teško jer će problemi u komunikaciji uzrokovati otkazivanja u zadnji čas. 

Spontanost bi se u ovom periodu mogla pokazati jako korisna. Blizanci: U vaš život bise ponovo mogla vratiti jedna osoba iz prošlosti, pa postoji mogućnost da obnovite neku staru vezu bila ona ljubavna ili prijateljska. Imajte na umu da ovo nije povoljan period za za počinjanje novih veza, pa vodite računa kako se ponašate prilikom stupanja u istu.



Rak: Osobe rođene u znaku Raka bi se mogle osjećati zbunjeno u ovom periodu što će se u velikoj mjeri odraziti na njihov ljubavni život. Mogli biste naletjeti na neke probleme sa partnerom koji će zahtjevati da ih što prije riješite. 

Vašno je da preispitate sebe i shvatite šta vam je potrebno da biste se odjećali sigurno. Lav: Ovaj retrogradni Merkur bi mogao donijeti pometnju u vaš ljubavni život kada je ljubav u pitanju. Mogli biste slučajno reći nešto što ne mislite ili poslati svom partneru zbunjujuće signale. 

Budite oprezni prilikom odabira riječi i izbjegavajte svađe i drame. Djevica: U ovom periodu ćete morati sjesti i dobro razmisliti o svojoj vezi, a to bi vam moglo omogućiti da shvatite šta zaista želite od svoje veze. Ako vam nešto ne odgovara nemojte se ustručavati da o tome razgovarate sa svojim partnerom.

Vaga: Iako ćete željeti svim silama da se fokusirate na svog partnera, ova retrogradnost od vas zahtjeva da se fokusirate na sebe. Ako osjećate da vas nešto sputava, vrijeme je da to jasno kažete i poradite na tome. Škorpija: Osobe rođene u znaku škorpije bi se u ovom periodu mogle osjećati preopterećeno. 

Biće vam potrebno malo vremena za sebe kako biste obradili sva osjećanja koj abudu navirala sa svih strana. Slušajte svoj unutrašnji glas i prvo poštujte sebe i svoje želje. Strijelac: Strijelčevi bi se mogli naći u situaciji da biraju između svog partnera i svojih prijatelja, što im neće biti lako. 

Važno je da date sve od sebe i uspostavite ravnotežu između svog društrvenog i ljubavnog života. Nemojte se dovesti u situaciju da se neko osjeća loše zbog vaših odluka. Jarac: Ova retrogradnost bi mogla uzrokovati neke poteškoće vezane za posao koje će zahtjevati vašu punu pažnju, što će biti loše za vaš ljubavni život. 

Biće vam prilično teško uspostaviti ravnotežu između posla i ljubavi, ali ne brinite. Čim ova retrogradnost prođe sve će se vratiti u normalu. Vodolija: Lijepo je to što nekim ljudima želite dati drugu šansu, ali razmislite o tome da li je do zaista pametno. 

Možda bi bilo dobro da sačekate malo kako biste se uvjerili da je to što želite zaista dobro za vas. Ribe: Neke zakopane tajne ili prećutane zamjerke bi sada mogle izaći na vidjelo. Umjesto da ih ignorišete skupite snage da se suočite sa njima. Suočite se sa svojim strahovima i ne dozvolite im da vas pobijede.

Pokreće Blogger.