Šta žene zaista žele - 11 stvari koje, po mišljenju žena, muškarci trebaju znati

Šta žene žele? Pitanje je koje muči mnoge, ako ne i sve muškarce. 


U ovom članku ćemo se osvrnuti na nekoliko stvari koje žene žele, a koje mnogi muškarci ne znaju ili ih smatraju nevažnim. 1. Mnoge žene ne vole da se prve javljaju muškarcima i da im pišu. Ne zato što to dobre djevojke ne rade već zato što žele biti sigurne da li se zaista sviđaju muškarcu. 

Mnoge žene smatraju da ako se žena sviđa muškarcu on treba prvi da se javi. 2. Žene su ponekad spremne igrati po muškim pravilima, ali pod uslovom da mogu zadržati vlastiti tempo života. Žena voli kada muškarac preuzme vodeću ulogu, ali ne voli kada naređuje i želi da sve uvijek bude po njegovom. 



3. Ženi je potrebna ljubav i nemojte se plašiti kada vam kaže da vas voli. To je samo njen način da izrazi svoja osjećanja, a ne želja da vam oduzme slobodu. 4. Većina žena nema jasne planove na početku veze, ali ima želju da ih stvori, što očekuje i od muškarca. 

Ako muškarac i žena uspije pronaći zajedničku riječ i harmoniju to je odlično, a ako ne slobodni ste da idete svojim putem. 5. Za ženu je sreća kada je zagrlite, poljubite i kada pokazujete da mislite na nju. Za ženu je sreća kada se istopi u muškom zagrljaju. 



6. U vezi, ljudi bi trebali jedno drugo učiniti srećnima i ispuniti jedno drugo radošću. Veza treba da bude laka. To ne znači da ne treba da bude briga i problema , ali ne smije biti boli i patnje. 7. Svaka žena želi iskrenu i čistu vezu. Žena želi muškarca koji će opravdati njeno povjerenje i koji će joj pružiti sigurnost i utjehu kada joj je potrebna. 

8. Žena želi da zna koliko znači muškarcu. Njoj je važno da to čuje i osjeti. Žena želi osjetiti da nedostaje muškarcu, želi osjetiti da je muškarac želi zato joj muškarac to uvijek mora reći i pokazati. 9. Žena želi da zna sve o muškarcu kojeg voli. 

Želi znati sve njegove vrline, mane i strahove. Tek kada se dovoljno upoznaju na fizičkom i emocionalnom nivou steći će sposobnost da razumiju jedno drugo. 10. Žene su nježna bića i njima je potrebno puno nježnosti. Ponekad im je potrebno samo da legnu pored svog muškarca i maze se, ništa više. 

Ženi je bliskost na suptilnijem i nefiziološkom nivou mnogo važnija od fizičke bliskosti i intimnih odnosa. 11. Svaka žena želi da njena veza budi zadovoljstvo ne samo u njoj već i u njenom partneru. Ona iznad svega cijeni iskrenost stoga joj je jako važno da muškarac uvijek bude iskren i otvoren prema njoj.

Pokreće Blogger.