Sreća je na njihovoj strani - Znakovi Zodijaka za koje bi jesen mogla biti prepuna romantike

Sezona Vage je počela, a sa njom i jesen koja bi za neke od znakova Zodijaka mogla biti jedno od najromantičniji perioda u ovoj godini. 


Planeta Venera, koja je vladar znaka Vage čija sezona je upravo počela, će nas podstaći na traženje ljubavi i novih ljubavnih partnera. Venera je vladar ljubavi, pa osim što će nas podstaći da pokažemo ljubav drugima, podstaći će nas da više volimo sebe i da se posvetimo sebi. 

Svaki znak Zodijaka će jesen doživjeti na drugačiji način, ali će za tri znaka Zodinaka ovaj period biti posebno romantičan. Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će svu svoju pažnju usmjeriti na svoj ljubavni život. Kako je Vaga vaš suprotan znak, ovaj period bi za vas mogao biti pomalo zbunjujući i mogli biste se lako naći na nepoznatom terenu. 



Vaga je usmjerena na partnerstvo i jedinstvo dok su Ovnovi uglavnom usmjereni na svoju nezavisnot. U ovom periodu ćete shvatiti da morate raditi u timu ako želite da vaši odnosi budu dobri, a ne da sami odlučujete o svemu. 

Vaš partner voli to što ste ambiciozni, ali ponekad morete dozvoliti i njemu da preuzme vodeću ulogu. Važno je da pronađete ravnotežu. Ne morate uvijek sve raditi sami. Blizanac: Kako je energija Vage slična vašoj energiji, ovo će biti period u kome će vaša razigrana i bezbrižna priroda doći do izražaja. 



Dok Sunce putuje kroz vašu kuću intimnosti, vi ćete se upuštati u ne tako ozbiljne romantične veze tokom ovog perioda. Ovo će biti sjajan period da se zabavite i otkrijete šta je to što zaista želite u ljubavi. Nemojte se plašiti da istražujete, eksperimentišete i isprobavate sve nove mogućnosti koje vam se pruže. 

Vaga: Osobe rođene u znaku Vage su orijentisane na partnerstvo, a tokom jeseni će to biti posebno izraženo. Vaša simpatična društvena priroda privlači pažnju suprotnog pola u ovom periodu više nego inače, pa pokušajte to da iskoristite. 

Uprkos tome koliko ste trenutno zauzeti i zaposleni, ovo je pravo vrijeme da istražite i shvatite šta za vas ljubav zaista znači. Lijepo je imati partnera, ali isto tako morate imati na umu da vaša vrijednost ne zavisi od toga da li ste u vezi ili ne. Ovo će biti sjajan period za vas da istražite sebe i shvatite šta vam je zaista važno u životu.

Pokreće Blogger.