Pun Mjesec u Ribama 21.09. - Djevice poradite na vezi, Vodolije vodite računa o novcu

U astrologiji pun Mjesec simbolizuje vrhunac, otkrivenje i nagradu, a u ovom mjesecu se pojavljuje u sanjarskom znaku Riba. 


Mjesec u Ribama ima moć izazvati nevjerojatne vizije, pa čak i iskustva koja se osjećaju praktično natprirodno. Međutim, srž ovog punog Mjeseca je prihvaćanje univerzalne ljubavi i prepoznavanje da su svi i sve međusobno povezani. 

Ribe se bave rastvaranjem granica i priznavanjem da smo svi jedno. Ovan: Za vrijeme ovog punog mjeseca će biti otkrivena vaša najdublja osjećanja. Osvjetljavajući vašu psihu i vašu podsvijest, ovaj pun Mjesec mogao bi izazvati nevjerovatno živopisne snove. 



To bi čak moglo dovesti do otkrića o tome šta nosite u sebi. Ovaj pun Mjesec će vas ohrabriti da pustite neke stvari i oslobodite se prošlosti. Bik: Možda ćete shvatiti da ste prerasli određene stvari što će vas natjerati da pronađete ljude koji cijene ono što postajete. 

Možda ćete se čak osjećati nadahnutim udružiti se sa drugim istomišljenicima i uložiti svoju energiju u stvari do kojih vam je stalo. Blizanci: Za vrijeme ovog punog Mjeseca bi se mogao dogoditi veliki napredak u vašoj karijeri. Mogu se pojaviti razni izazovi, ali i mnoge mogućnosti. 



Vrijeme je da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom i krenete na put koji vam je važan. Pustite ciljeve koji vam odvlače pažnju i fokusirajte se na ono što vas motiviše da radite još više. Rak: Ovaj pun Mjesec mogao bi vas potaknuti da krenete u novu avanturu. 

Na kraju krajeva, to utječe na vašu sposobnost da prihvatite spontanost i otvorenost. Toliko je stvari koje tek morate iskusiti i toliko ćete stvari naučiti u procesu isprobavanja nečeg novog. Lav: Za vrijeme ovog punog Mjeseca ćete osjetiti nevjerovatne promjene u svom životu. 

To bi moglo zasvijetliti nivo intimnosti u vašem životu, ohrabrujući vas da nekome otvorite svoje srce dok postavljate čvrste granice. To bi vas čak moglo motivisati da razriješite dugove i povežete slobodne krajeve. Sada ćete konačno biti spremni pustiti ono što vas sputava. 

Djevica: Sve bolje razumijete gdje stoje sve vaše veze. Ovaj pun mjesec mogao bi izazvati prekretnice, potaknuvši vas i vašeg partnera da na dubok način poradite na svojoj vezi. Neka vam ovaj pun mjesec pokaže kakav ste partner i kako možete privući vezu koju zaista zaslužujete. 

 Vaga:Ovaj puni mjesec vas potiče da preispitate svoju dnevnu rutinu. Imaćete toliko slobodnog vremena da ćete moći razmisliti o svemu. Ovaj pun Mjesec bi vas mogao motivisati da donesete neke dobre odluke i unesete zdrave navike u svoj život. 

Škorpija: Ovaj pun mjesec mogao bi izazvati i kreativnu revoluciju, potaknuvši vas da se izrazite na nove uzbudljive načine. Neka vas ovaj pun mjesec podsjeti da prihvatite ljepotu svog života. Strijelac: Ovaj pun Mjesec obasjava vaš privatni život. 

Mogli biste doživjeti neke promjene u odnosima sa svojom porodicom, koje bi vas mogle podsjetiti na ono što je zaista važno u životu. Jarac: Ovaj pun Mjesec ohrabruje vas da se ponovo povežete sa svojim glasom i zapamtite da imate toliko važnih stvari za reći. 

Zapravo, na ovom punom mjesecu mogli bi se voditi neki nevjerovatno stimulativni razgovori; razgovori koji preoblikuju vašu perspektivu ili potiču briljantne ideje. Neka intelektualna razmjena vodi put. Vodolija: Ovaj pun Mjesec bi mogao dovesti do promjena u vašim finansijama i podstaći vas da se pozabavite svojim budžetom te postavite značajnije finansijaske ciljeve. 

Ribe: Ovaj pun Mjesec bi vam mogao donijeti neka važna otkrića o vašem životu i navesti vas da bolje upoznate sebe. Dopustite da vas vaš osjećaj i vaša želja za poboljšanjem vode. Ovaj pun Mjesec će vam pomoći da ojačate svoje samopouzdanje i prihvatite sebe.

Pokreće Blogger.