Pokažite ljubav svom partneru malim znacima pažnje - Neće vas ništa koštati, a njemu će značiti

Nemojte svom muškarcu pokazivati ljubav i pažnju samo u posebnim prilikama, radite to svakodnevno. 


Mali znakovi pažnje vas neće ništa koštati, a vašeg muškarca bi mogli učiniti srećnim što vas ima pored sebe. Osim što mu kažete "volim te" postoje mnogi drugi načini da svom partneru pokažete koliko vam znači jer i oni jednako kao i mi žene žude za pažnjom i nježnosti. 

1. Stavite ga na prvo mjesto; Ako vam slučajno zazvoni telefon dok razgovarate sa svojim voljenim, pričekajte da on završi pa se nda javite na telefon. 2. Budite otvoreni; Podijelite sa njim svoje strahove, odgovornosti i naravno svoju ljubav. Nemojte ga isključivati iz svog života. 



3. Ne svađajte se oko novca; Umjesto da se svađate oko novca razmislite o zajedničkoj štednji. 4. Pošaljite mu ljubavnu poruku; Pošaljite mu kratku ljubavnu poruku u toku dana. Jedna kratka poruka sa dvije riječi će biti dovoljna da mu popravi dan. 

5. Budite mu i prijatelj i partner; Zabavite se sa svojim partnerom kad god možete onako kako biste se zabavljali sa svojim prijateljima. Pokažite mu da u vama ima najboljeg prijatelja. 6. Donesite mu doručak u krevet; Pustite svog voljenog da odspava duže na svoj slobodan dan i iznenadite ga doručkom ili kafom u krevetu. 



7. Ne kritikujte njegovu porodicu i prijatelje; Koliko god da vam se ne sviđaju njegovi prijatelji ili porodica nemojte ružno govoriti o njima u njegovom prisustvu. 8. Cijenite ga; Cijenite i poštujte njegova postignuća ak i ona najmanja. Priznanje za trud je nešto što će on cijeniti. 

9. Držite se za ruke u javnosti. 10. Dajte mu malo prostora; Dajte svom voljenom malo vremena za sebe, on će to cijeniti. 11. Ne zamarajte se glupostima; ne dozvolite da neke gluposti i sitni problemi utiču na vaš odnos. 12. Izvinite se kada pogriješite, i prihvatite njegovo izvinjenje kada pogriješi. 

13. Ne upoređujte ga sa drugima; Ni vi sigurno ne biste željeli da on čini isto. 14. Recite mu da ste ponosni na njega; To će povećati njegovo samopouzdanje. 15. Flertujte sa njim; To što ste već dugo u vezi ne znači da trebate prestati zavoditi svog muškarca. 

16. Recite mu da vam nedostaje; Tako ćete mu dati do znanja da razmišljate o njemu. 17. Nikada nemojte ići u krevet ljuti; Pokušajte da riješite svaki problem prije spavanja. 18. Organizujte romantično druženje; Romantična večera uz svijeće će pozitivno uticati na vašeg muškarca. 

19. Stavite mu ljubavnu poruku u džep; To će ga sigurno prijatno iznenaditi i popraviti mu dan. 20. Hvalite ga; Hvalite svog voljenog pred drugima. Tako ćete mu pokazati da cijenite njegov trud i da podržavate njegove ciljeve.

21. Ne morate uvijek biti u pravu, ponekad radije birajte da budete srećni. 22. Budite pozitivni; Uvijek se trudite da se fokusirane samo na pozitivne stvari u vašoj vezi. Nemojte više pažnje posvećivati ružnim stvarima u vezi nego onim lijepima.

Pokreće Blogger.