Mars u Vagi do 22.10. - Bikovi budite uporni i ne odustajte, Lavovi pred vama je težak period

Planeta mars ulazi u znak Vage 15. septembra i ostaće u ovom znaku sve do 22. oktobra.


U ovom periodu ćemo morati biti otvoreniji za kompromis i razumijevanje umjesto da se vodimo svojim idealima. Važno je da u ovom periodu odtžite skladan odnos sa partnerom jer Mars označava želju i strast. Ovan: Ovo će biti jako povoljan period da započnete jednu novu fazu u svom životu.

Nemojte čekati da drugi rješavaju vaše probleme već zasučite rukave i riješite ih sami. Ne odgađajte ništa za povoljniji period jer je upravo ovo možda najbolji period da riješite neke stvari. Bik: Možda se osjećate nervozno i iznevjereno jer neke stvari ne idu onako kako ste planirali, ali morate biti uporni i uložiti više truda ako želite ostvariti ono što ste sebi zacrtali. 



Sposobni ste za više nego što mislite i ne dozvolite da vas bilo ko ubjedi u suprotno. Bliznac: Prošlost bi vam mogla zakucati na vrata. Neka vrata morate zauvijek zatvoriti za sobom ikrenuti dalje. Slušajte svoje srce i radite ono što vi želite, a ne ono što drugi zahtjevaju od vas. 

Rak: Osobe rođene u znaku Raka bi u ovom periodu mogle početi ubirati plodove svog napornog rada i truda. Vaš naporanrad se napokon isplatio i vrijeme je da napokon priznate sebi koliko ste daleko dogurali. Ostanite vjerni sebi i svojoj životnoj viziji. 



Lav: Nikad nemojte izgubiti iz vidi ono što želite i kakav život želite za sebe. Potrudite se da istrajete u ovim teškim vremenima koja su ispred vas jer ćete se poslije osjećati mnogo bolje. Djevica: To što se trudiet da radite više stvari odjednom vam neće donijeti ništa osim pretjeranog umora i stresa. 

Nema potrebe da se dokazujete drugima, učinite ono što je najbolje za vas. Vaga: Sve što vam se dešava u životu se dešava sa zazlogom. Na neke stvari nećete moći reagovati niti ćete moći uticati na njih, ali možete ih prihvatiti. Budite vjerni sebi i ostanite fokusirani na svoje želje i snove. 

Škorpija: Budite oprezni prilikom određivanja prioriteta u svom životu naročito kada su u pitanju dragi ljudi. Nemojte zapostavito svog partnera i pokžite mu malo pažnje. Trudite se da više cijenite svakodnevne male radosti i iskoristite svoje slobodno vrijeme da se posvetie svom partneru. 

Strijelac: Morate biti svjesniji onoga što odlučite učiniti u svom životu u ovom trenutku jer nisu sve mogućnosti vrijedne vremena, truda i resursa. Budite jasniji u svojim ciljevima kako biste znali u kojem smijeru treba da krenete. Upamtite da nema lakog puta do uspjeha, sve zahtjeva trud i rad. 

Jarac: Mnogi jarčevi bi u ovom periodu mogli ispunici ciljeve koje su sebi postavili pa je vrijeme da se nagradite zbog toga. Morate biti ponosni na sebe i na sve što ste postigli. Vodolija: Možda trenutno nemate jasnu viziju šta želite da radite u životu, ali morate dobro razmisliti o tome šta u vama budi strast. 

Tek kada to saznate sve će doći na svoje mjesto i tek tada ćete moći ostvariti željeni uspjeh. Ribe: Neke ribe bi mogle imati nekih manjih problema sa ljudima koji su im dragi, a tajsukob bi ih mogao ometati u obavljanju svakodnevnih obaveza. 

Saznajte šta je uzrok tog problema i pokušajte da ga riješite što prije. Zapamtite da vam neće svi uzvratiti istom količinom ljubavi i ljubaznosti koju im pružate, a sami sebi dugujete da znate kada je pravi trenutak da se prepustite.

Pokreće Blogger.