Ljubavni horoskop do 26.09. - Lavovi pazite na riječi, Škorpije napravite prvi korak

Ljubavna astro prognoza za sve znakove Zodijaka za sedmicu od 20. septembra do 26. septembra. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi mogle očekivati neke manje poteškoće kada je njihov ljubavni život u pitanju. Međuti, moći ćete se lako i brzo prilagoditi na nove uslove koji se budu stvorili. Nemojte se previše truditi da popravljate nek stvari već ih jednostavno prihvatite. 

Bik: Vaš ljubavni život će zahtjevati svu vašu pažnju jer ste ga u zadnje vrijeme mnogo zanemarili. Da biste bez sukoba dobili ono što želite, morate biti fleksibilniji u razgovorima sa svojim partnerom. Zaboravite na svoj ego i druga razmišljanja. Ako ste slobodni, budite aktivniji i usudite se potražiti osobu koja vas zanima. Blizanci: Morate odvoliti malo vremena i posvetiti se svom partneru. Potrudite se da svoju vezu gledate u pozitivnom smislu i nemojte forsirati negativne stvari. 

Slobodni Blizanci bi trebali više izlaziti ako žele povećati svoje šanse kod suprotnog pola. Budite pristupačniji i otvoreniji za druženja. Rak: U ovoj sedmici biste mogli biti pod stresom koji će vam uzrokovati vaš ljubavni život. Ovo će osigurati mir među vama. Ako ste slobodni, izađite iz kuće i pobrinite se da se zabavite sa svojim najmilijima. Umjesto da se žalite da ste sami, iskoristite svoju nezavisnost radeći ono što volite. Lav: Stvari u vašoj vezi bi mogle biti jako napete, a to bi vam moglo uzrokovati nervozu i navesti vas da kažete neke riječi koje ne mislite i koje ne biste smjeli reći svom partneru. 

Ako ste slobodni, ne očekujte da će vam neko samo pokucati na vrata. Promenite taktiku, izađite i tražite šta želite. Djevica: Uspjeli ste unijeti ravnotežu u svoju vezu. Za to ste se jako potrudili, pa nemojte činiti stvari koje bi mogle pokvariti dobru atmosferu. 

Klonite se neočekivanih događaja koji će uzdrmati vaš svakodnevni život. Ako ste slobodni, ne gubite vrijeme na besmisleno flert; umjesto toga, usredotočite se na potragu za stabilnom vezom. Vaga: U ovoj sedmici biste se mogli osjećati pomalo nesigurno u svog partnera, međutim, njegova ljubav i pažnja će vam pomoći da se riješite te nesigurnosti.

Ako ste slobodni, nemojte prestati tražiti partnera, jer nešto vrlo zanimljivo nalazi se odmah iza ugla. Škorpija; Vaše raspoloženje će biti dobro i provodit ćete puno kvalitetnog vremena sa svojim partnerom. Došao je trenutak da neke stvari ispravite u svojoj vezi. 

Malo putovanje bi takođe bilo dobro za vas. Ako ste slobodni, morate napraviti korak kako biste upoznali osobu o kojoj sanjate. Strijelac: Vaša veza će biti puna pozitivnih dešavanja u ovoj sedmici. Približićete se svom partnerui pokazati mu svoja osjećanja. 

Strast između vas će biti intenzivna. Slobodnim Strijelčevima će jedna nova osoba unijeti dašak svježine u život. Jarac: Izbjegavajte razgovore zbog kojih ćete se vi ili vaš partner osjećati neugodno. Bićete jako dobro raspoloženi pa bi bilo dobro da iskoristite svoje dobro raspoloženje i zabavite se. 

Oboje trebate romantiku, senzualnost i opuštajuće trenutke. Ako ste slobodni, na vama je da započnete novi početak. Vodolija: Vaše dobro raspoloženje će vam pomoći da riješite svaki rpoblem koji se javi u vašoj vezi bez poteškoća. Posvetite više vremena svom partneru i pokažite malo pažnje i strasti. 

Ako ste slobodni, morate shvatiti da ste vi taj koji stvara problem. Saznajte šta radite pogrešno, promijenite svoje ponašanje i uskoro ćete biti nagrađeni. Ribe: Vaš odnos će se poboljšati ako postanete fleksibilniji i otvoreniji. 

Lijepo se opustite sa svojim partnerom i unesite potreban mir u svoju vezu. Ako ste slobodni, ova sedmica je vrlo povoljna i mogla bi vam donijeti ljubav koju ste čekali.

Želite da saznate Vaš Najdetaljniji Godišnji Horoskop, ali ne onaj kakav nalazite na portalima ili tablodima, već Pravi Godišnji Horoskop! POSJETITE - www.godisnjihoroskop.info

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.