Ljubavni horoskop do 19.09. - Vage pokažite razumijevanje, Strijelčevi opustite se i zabavite

Vage pokažite razumijevanje, Strijelčevi opustite se i zabavite


Ovan: Ako mislite da je vrijeme da napravite neke promjene u vašoj vezi onda treba da znate da je dobra komunikacija ključna za uspješnu vezu. Ne dozvolite da se drugi ljudi miješaju u vašu vezu, nameću vam svoje stavove i otežavaju odnos sa partnerom.

Za slobodne Ovnove vikend će biti jako povoljan pa je dobro ostaviti svakodnevne brige po strani i zabaviti se. Bik: Dobra komunikacija između vas i partnera će vam omogućiti da se povežete i zbližite sa svojim partnerom. Vaša veza ima čvrste temelje zbog čega ćete zajedno moći riješiti svaki problem. 



Za slobodne Bikove ova sedmica bi mogla biti puna promjena. Mogli biste upoznati osobu koja će vas oboriti sa nogu. Blizanci: Dobit ćete priliku za otvoreni razgovor sa svojim partnerom, tokom kojeg ćete razgovarati o svojim problemima. 

Komunikacija između vas biće duboka i smislena, stoga uživajte u senzualnom raspoloženju i dopustite sebi let. Takođe ćete provesti neko zabavno vrijeme sa svojim najmilijima. Ako ste slobodni, ovi će vam dani donijeti zanimljiva poznanstva i vašem šarmu će biti teško odoljeti. 



Rak: Vaša će veza uskoro ući u novu fazu, ostavljajući svoje probleme iza sebe. Raspoloženje će biti senzualno, a vi i partner ćete se dodatno zbližiti. Provešćete jako lijepo vrijeme sa svojim najmilijima. Slobodni Rakovi bi trebali razmisliti šta bi to mogli promijeniti na sebi kako bi mogli privući novog partnera. Lav: Vaš ljubavni život ide dobro, ali to ne znači da ga ne možete učiniti još boljim. 

U svakom slučaju, izbjegavajte sukobe sa svojim partnerom, posebno kada su u pitanju male razlike u vašim mišljenjima. Budite pomirljivi i ne gurajte stvari do ivice bez ikakvog ozbiljnog razloga. Ako ste slobodni, izađite s prijateljima, opustite se i zabavite. Djevica: Vaš ljubavni život uravnotežit će stres koji osjećate u drugim područjima svog života. 

Vaš partner je uz vas, brine se o vama i čini da se osjećate voljeno. Ako im pokažete ljubav, provešćete se lepo zajedno. Ako ste slobodni, možda biste trebali postati društveniji i komunikativniji kako biste mogli upoznati nekoga zanimljivog. Vaga: Pokažite malo razumijevanja, umjesto da budete tvrdoglavi. Ovo je jedini način da smirite stvari, u suprotnom ćete postaviti opasnu udaljenost između vas i vašeg partnera. 

Ako ste slobodni, vjerovatno ćete naići na ljude iz prošlosti, pa čak i upoznati nove ljude. Senzualnost će biti intenzivna, pa se potrudite da se dobro provedete. Škorpija: Morate kontrolisati sebe i svoje emocije. Vaš unutrašnji pritisak i stres su vrlo intenzivni, pa bolje razgovarajte sa partnerom kako biste izbjegli dalje probleme. Kraj sedmice je idealan za početak nečeg novog. 

Strijelac: Morate ostati mirni jer biste se mogli suočiti sa problemima koji bi čak mogli uništiti vašu vezu. Pazite šta govorite i nemojte gurati partnera do ivice. Ako ste slobodni, možete se dobro provesti sa svojim najmilijima. Pomoći će vam da se opustite i zabavite. Jarac:Početak nedelje biće pun ljubavi i senzualnog raspoloženja. Slobodno se izrazite, bez stresa i razmišljanja. 

Osetite ljubav u vazduhu i zaboravite na svoje probleme. Ako ste slobodni, došlo je vrijeme da iskoristite društvenost i upoznate nove ljude. Vodolija: Vaša senzualnost će unijeti vrlo pozitivno raspoloženje u vašu vezu. Zaboravite na svoje probleme na neko vrijeme i uživajte u vremenu sa svojim partnerom. Tokom vikenda možete se dobro zabaviti. Ako ste slobodni, uživajte u društvu svojih najmilijih i ne gubite vrijeme na ljude koji nisu idealni za vas. 

 Ribe: Vaš partner bi se mogao činiti pomalo nesigurnim pa će na vama biti da ga smirite. Ni u kom slučaju nemojte zanemarivati svog partnera jer biste tako mogli nanijeti veliku štetu vašoj vezi. Pokažite svom partneru malo ljubavi. Ako ste slobodni nemojte dozvoliti da vas vaši dosadašnji neuspjesi razočaraju. Najbolje tek dolazi.

Pokreće Blogger.