Ljubavna astro analiza za Oktobar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Mnoge osobe koje su rođene u znaku Ovna bi se se mogli suočiti sa problemima u ljubavnom životu tokom ovog mjeseca. Oni Ovnovi koji su u braku će imati jako nestabilan odnos sa svojim supružnikom, a vaše finansije bi mogle biti uzrok svih vaših problema. 

Kraj mjeseca će biti posebno nepovoljan pa je važno da obratite više pažnje na način na koji se ponašate prema svom partneru. Slobodni Ovnovi bi se mogli naći u dilemi kada su ljubavni odnosi u pitanju. U njihovom životu bi se mogla pojaviti jedna jako zanimljiva osoba, ali će im biti jako teško da se odluče da li žele vezu sa tom osobom ili ne. 



Bik: Zvijezde vam neće biti naklonjene u oktobru pa bi moglo doći do neslaganja i nepovjerenja u odnosima. Komunikacija sa partnerom će biti ključna ukoliko želite održati dobar odnos. Oni Bikovi koji su u braku bi se mogli suočiti sa problemima. 

Budite oprezni i nemojte dozvoliti da izmaknu kontroli. Druga polovina mjeseca će biti mnogo povoljnija i biće ispunjena romantikom i strašću. Slobodni Bikovi bi trebali pokazati više samopouzdanja i truda u potrazi za srodnom dušom. 



Nemojte biti previše sumnjičavi i sigurno ćete uspjeti. Blizanci: Blizanci će biti opterećeni mnogim problemima koji bi se mogli javiti u ljubavnom životu. Ne biste smjeli dozvoliti da stvari izmaknu kontroli. Ako se dovoljno potrudite moći ćete pronaći odgovarajuće rješene. 

Blizanci koji su u braku bi se mogli suočiti sa teškim situacijama u svom braku. Moglo bi doći do nesloge sa partnerom. Nećete moći pronaći način da ga ubijedite u neke stvari ni na koji način, ali će na kraju neke stvari sam shvatiti. Slobodni Blizanci će ovog mjeseca biti jako sumnjičavi što će imu velikoj mjeri otežati pronalazak odgovarajućeg partnera.

Pokreće Blogger.