Ljubav je mnogo više od "Volim te" - Kada žena iskreno voli ona to pokazuje na poseban način

Najljepša vrsta ljubavi je ona koja budi dušu jer čini da je želite više. 


Ljubav je mnogo više od "volim te" jer zahtjeva da je prate djela koja će dokazati da vas neko zaista voli. Poznato je da su žene mnogo osjećajnije od muškaraca i da one vole na drugačini način. Kada je žena zaljubljena i kada iskreno voli muškarca ona će mu to jasno dati do znanja. 

1. Ona sluša; Kada žena zaista voli ona čuje misli i osjećanja svog partnera. Ona sluša svaku riječ koju njen muškara izgovori. Ona zna koji je omiljeni slatkiš njenog partnera, kako se zove ulica u kojoj je odrastao, šta voli, a šta ne voli i sve to zato što pažljivo sluša. 



2. Ona radi male stvari; Kada žena istinski voli svog muškarca ona će se truditi da radi one male stvari kojima će svom muškarcu uljepšati svaki dan. 3. Kuva mu ono što voli; Svaka dama zna da je put do srca muškarca kroz njegov želudac, i učinit će sve što je u njenoj moći kako bi bila sigurna da je njegov trbuh pun. 

 4. Ona brine o svom muškarcu; Kada žena pokaže da joj je stalo do sigurnosti njenog muškarca to je jasan znak da ga isreno voli. Njoj je njegova sigurnost najvažnija. 5. Želi doživiti mnoge zanimljive stvari sa svojim partnerom; Žena neće sa svakim željeti proputivati svijet i stvoriti lijepe uspomene. 



Ona će to uraditi samo sa muškarcem kojeg zaista voli. 6. Ima zdravu količinu ljubomore; Pretjerana ljubomora može da našteti vezi, ali zdrava doza ljubomore je čak i poželjna u vezi. Nema ništa loše u tome što želite zaštititi svoju teritoriju kada nekoga volite i kada vam je stalo do nekoga. 

7. Pamti važne datume; Žena koja iskreno voli muškarca će pamtiti svaki važan datum koji je vezan za njihovu vezu. Od prvog poljubca do nekih najsitnijih detalja kojih se mnogi ne bi i sjetili.

Pokreće Blogger.