Ko je jednom varao mogao bi ponovo - Ako muškarac radi 8 stvari budite oprezni

Da možemo predvidjeti da će nas partner prevariti vjerovatno nikada ne bismo ni izašli sa njim, a kamoli započeli ozbiljnu vezu. 


Međutim, postoji način da prepoznate muškarca koji je sklon varanju, a to zahtjeva uočavanje određenog načina ponašanja. Sve što treba da uradite je da pažljivo posmatrate kako se vaš muškarac ponaša. 1. Previše je šarmantan; Neki ljudi mogu biti jako šarmantni, simpatični i uzbudljivi do te mjere da im je teško odoljeti. 

Međutim, oni su uglavnom fokusirani na lično zadovoljstvo. Troše novac kako bi impresionirali druge i često krive druge za nastale probleme. 2. Pretjerano flertovanje; To može biti znak da je muškarac samo igrač i da želi samo biti fizički intiman sa vama. 



Često minimalizuju važnost intimnosti kako bi je prije dobili. 3. Štite svoj telefon; Kada je muškarac previše zaštitnički nastrojen prema svom telefonu to uvijek treba da vam bude znak za alarm. 4. Njihova objašnjenja nisu jasna; To se posebno odnosi na njihovu neopravdanu odrutnost i nedostupnost. 

Ako vaš muškarac nestane i ne javlja vam se kada ga zovete, a kasnije kaže kako je samo pomagao prijatelju, budite oprezni. Takvo opravdanje nema smisla. Zašto vam se ne bi javio ako je pomagao prijatelju? 5. Nisu dosljedni; Njihove priče se često ne podudaraju. 



Ako primjetite nelogičnosti u tome kako vaš muškarac priča kako je proveo dan ili šta je radio to bi mogao biti znak za alarm. 6. Nagovještava vam da monogamija nije za njih; Ovim vam jasno daje do znanja da ne može ostati vjeran jednoj ženi te da je i u prethodnim vezama možda bio nevjeran. 

7. Posmatra druge žene u vašem prisustvu; Njegov fokus bi trebali biti vi, posebno u početku veze. Ako primjetite da njegov pogled luta okolo ili kako flertuje sa drugim ženama to bi mogao biti znak da bi vas u budućnsti mogao varati. 

8. Djeluje osvetoljubivo; Ako vaš partner već na početku veze govori o prevari i o tome kako bi bez griže savjesti prevario iz osvete, vjerujte da će on to uraditi bez da treba za nešto da vam se sveti. Samo će vas iskoristiti kako bi na vas prebacio krivicu zbog toga.

Pokreće Blogger.